Bedrijfshulpverlening in de zorg

BHVNederland heeft met het Reinier de Graafziekenhuis in Delft een overeenkomst gesloten tot het organiseren van BHV-trainingen gerelateerd aan de zorg. Vanaf maart 2018 organiseert BHVNederland deze opleiding in Delft. Cursisten welke geen BHV-opleiding hebben gevolgd of waarvan het certificaat is verlopen volgen voorafgaand aan de training een E-Learning, deelnemers met een geldig certificaat kunnen deze training volgen met een korte E-Learning ter opfrissing van de basishandelingen. De deelnemers die de basisopleiding volgen sluiten de dag af met een theorie-examen.

   

De voordelen voor de deelnemer:

·         Trainen met collega’s uit de zorg

·         Onder begeleiding van een specialist op gebied van trainen in de zorg

·         Herkenbare risico’s

·         Creëren van bewustwording van eigen risico’s 

Op de locatie van het ultramoderne ziekenhuis in Delft is een oefencontainer aanwezig waarbij uiterst herkenbare situaties kunnen worden nagebootst op het gebied van brandrisico’s en incidenten. Denk hierbij aan de omgeving rondom een patiënt. Deze is ingericht om de zorgverlener en patiënt te ontlasten. Verlengsnoeren en opladers, een in hoogte verstelbaar bed en hulpmiddelen voor het grijpen. Wat er in de praktijk allemaal kan misgaan kunt u zich misschien moeilijk voorstellen maar met het gebruik van deze trainingslocatie zijn wij in staat om de deelnemer praktische input te geven van realistische incidenten. Uiteraard komt het blussen van een brand aan bod maar ook de preventieve maatregelen. Want voorkomen is altijd beter dan genezen.

De deelnemers zullen samen met medewerkers van andere zorginstellingen discussiëren over realistische scenario’s onder leiding van een gediplomeerde en ervaren instructeur. Het geeft de deelnemer inzicht en maakt hem of haar bewust van de mogelijkheden en onmogelijkheden bij deze specifieke bedrijfshulpverleners.

Na het volgen van deze BHV-cursus ontvangt de deelnemer, uiteraard bij het voldoen aan de praktische en theoretische competenties, het NVB-certificaat bedrijfshulpverlener. Dit certificaat en pasje zijn een jaar geldig. De deelnemer is gedurende dat jaar verzekerd wanneer de aansprakelijkheid- en ongevalsdekking van de werkgever hierin onvoldoende of niet aanwezig blijkt te zijn.

     

Modules welke in de training worden behandeld:

·         Algemene hulpverleningsregels

·         Brand en ontruiming: de theorie in praktijk

·         Alarmeren

·         Voorkomen is beter dan genezen

·         Spoedeisende en niet spoedeisende eerste hulp inclusief reanimatie en AED

Het onderdeel brand zal plaatsvinden in de oefencontainer waarbij echt vuur wordt gebruikt. Het onderdeel eerste hulp zal worden verzorgd in één van de moderne trainingszalen van het RDGG ziekenhuis is Delft.

Praktische informatie:

De training start om 9:00 uur en wordt afgerond om uiterlijk 16:30 uur.

·         Inclusief E-Learning (basis of herhaling )

·         Combineren van herhaling en basis cursisten is mogelijk

·         Inclusief heerlijke lunch, koffie, thee en water

·         Inclusief parkeren

·         Inclusief certificering

Uw investering? € 219,00 ex btw.

Geplande data:

18 april   17 mei   22 juni   6 juli   28 augustus .

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 085-2014733 of mail: customersupport@bhvnederland.nl