BHV Basis E-learning Engelstalig

Een toename van het aantal buitenlandse bedrijven en buitenlandse werknemers vraagt om maatwerk. Ook op gebied van BHV is dit maatwerk noodzaak. Steeds meer bedrijven uit het buitenland vestigen zich in Nederland. Bij deze bedrijven is het lang niet altijd gebruikelijk dat de Nederlandse taal gesproken wordt. Bij veel bedrijven is de Engelse taal de eerste of tweede taal. BHVNederland zal vanaf September 2017 dan ook BHV Basis en BHV Herhaling aanbieden in het Engels. De deelnemers aan de Basis training ontvangen voorafgaand aan de training een E Learning om zichzelf de theorie eigen te maken. Met de BHV cursus via internet bereiden deelnemers zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De BHV training zal worden verzorgt door ervaren instructeurs die de Engelse vaktaal beheersen. Boek nu uw deelnemers aan onze training door te klikken op de datum in onze cursuskalender Wanneer er sprake is van vijf of meer bedrijfshulpverleners in uw bedrijf dan is een training op uw locatie interessant. Vraag voor deze maatwerktraining informatie door te mailen naar customersupport@bhvnederland.nl of bel met 085 2014733  
  • BHVNederland verzorgt de BHV Basis gebaseerd op “Blended Learning”. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding.
De online BHV cursus bestaat uit de volgende modulen:
  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
  • Spoedeisende Eerste Hulp;
  • Brandbestrijding;
  • Ontruiming.
  Deelnemers besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkdag duurt voor zowel de BHV basis als herhaling één dag, van 9:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets. De totale kosten bedragen € 199,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief kosten voor de praktijkdag, het BHV examen, het certificaat wat 1 jaar geldig is, de lunch, koffie en thee. De investering voor de BHV Herhaling bedraagt € 179,- excl. BTW.
  • E-learning met 1 praktijkdag
  • incl. lunch, koffie en thee
  • gratis parkeren
  • BHVNederland certificaat
€ 199.00
excl 21% BTW
Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs