BHV Basis/Herhaling COVID-19 Cursus

Lees hier meer over onze maatregelen betreffende het Corona-virus (COVID-19)

Vanwege de aanhoudende maatregelen rondom COVID-19 (Corona virus) bieden wij u een bijzondere BHV training aan die u de kans biedt NU uw BHV certificaat te verlengen of te behalen. Door de inhoud en omvang van de maatregelen is het voor BHV Opleiders onmogelijk om BHV trainingen aan te bieden op locatie. Daarom leggen wij het contact, online, met u! Ontvang het originele BHV Certificaat inclusief een voucher die u naar keuze kunt inwisselen.

Duuréén dagdeel
Tijdsduur09:00 tot 12:30 of 13:00 tot 16:30
StudiebelastingE-learning ca. 4 tot 5 uur
VooropleidingGeen
CertificaatErkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
GroepsgrootteMaximaal 4 personen

 

Inhoud

Ter voorbereiding ontvangt u de E Learning zoals u deze wellicht al van ons kent. De E Learning is de belangrijke voorbereiding die u afgerond dient te hebben voordat u kunt aansluiten bij de online instructie door één van onze ervaren instructeurs.

Deze online BHV cursus duurt maximaal één dagdeel. U meldt zich vooraf aan of u heeft zich al eerder aangemeld.

Samen met maximaal drie andere deelnemers en een instructeur gaat u via een live verbinding door de BHV onderdelen, brand, ontruimen en communicatie en spoedeisende-, en niet spoedeisende eerste hulp heen. Aan de hand van vragen en oefeningen leert u de praktische uitvoering kennen en kunt u onze instructeur alles vragen om de verkregen kennis toe te kunnen passen. U leert de inhoud van uw verbandtrommel kennen en ook de huis- tuin- en keuken oplossingen worden meegenomen. Wel zo handig in deze periode waarin veel deelnemers, deels, thuiswerken.

Kosten

De kosten voor deze BHV training bedragen € 179,- ex btw.

Voor deze kosten mag u onderstaande pakket van ons verwachten:

 • Het vertrouwen om te kunnen handelen in geval van nood!
 • E Learning, die u een jaar kunt gebruiken als naslagwerk,
 • Een praktijk dagdeel met maximaal drie andere deelnemers, live online,
 • Recht op een één op één online gesprek met de instructeur,
  • Tot één maand na de training heeft u recht op een kosteloos online gesprek met uw instructeur van 20 minuten waarin u eventuele vragen kunt voorleggen.
 • Een kortingsvoucher die u op twee manieren kunt inzetten:
  • Voor eind december 2020 op een dagdeel praktijk naar keuze ( EHBO of Brand en Ontruimen) op één van onze twintig locaties, of
  • Korting op de BHV Herhaling van 2021 van € 40,-
 • U ontvangt een digitaal BHV-certificaat, inclusief kortingsvoucher direct na afloop  in uw mail*

*enige eis hierbij is dat u door de instructeur competent bent bevonden.

Aanmelding

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor deze speciale online BHV cursussen die u kunt volgen in de ochtend of middag. Selecteer uw cursusdatum en dagdeel en schrijf vandaag nog in via de onderstaande Boek direct knoppen!