BHV E-Learning Cursus (met 1 dag praktijk) (OUD)

BHVNederland verzorgt de BHV E-learning cursus, gebaseerd op “Blended Learning”. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding.

Met de BHV cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald.

De online BHV cursus bestaat uit de volgende modulen:
● Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
● Spoedeisende Eerste Hulp;
● Brandbestrijding;
● Ontruiming.

Wanneer iemand in het bezit is van een geldig EHBO diploma komt men in aanmerking voor een vrijstelling voor de onderdelen Spoedeisende en Niet spoedeisende eerste hulp. In dat geval kan contact worden opgenomen en is men niet verplicht deel te nemen aan het betreffende onderdeel.

Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets.

De totale kosten bedragen € 199,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief kosten voor de praktijkdag, het BHV examen, het NVB certificaat wat 1 jaar geldig is, de lunch, koffie en thee.


Op zoek naar onze 2-daagse klassikale BHV cursus?

Klik op de onderstaande knop indien u op zoek bent naar onze 2-daagse klassikale BHV cursus:

klik hier voor de BHV Basis Cursus


BHV E-Learning cursus in-company

De BHV E-Learning cursus is uiteraard ook in-company te volgen, uw investering bedraagt € 169,- excl. btw per persoon op basis van minimaal 6 cursisten. Voor inschrijving zie onze incompany pagina.


Inschrijven

Klik hieronder op de gewenste datum en locatie om u in te schrijven voor onze BHV E-Learning Cursus:

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs