BHV In Company (OUD)

Bij 6 of meer personen is het voor bedrijven interessant een BHV op locatie te verzorgen, en vanaf 6 deelnemers verzorgt BHVNederland dan ook een klassikale BHV In Company cursus. Deze kan bij op uw eigen locatie gegeven worden, of op één van onze locaties in Nederland. BHVNederland biedt tevens de mogelijkheid om de In Company training ook in de avonduren of in het weekend te organiseren.

Gratis ontruimingsoefening wanneer u zich inschrijft voor een BHV In Company cursus!

Niet alleen is er een financieel voordeel maar ook is er een bedrijfsspecifieke benadering mogelijk. De verplichte RI&E, risico inventarisatie en evaluatie, is de basis voor elke BHV organisatie. Specifieke risico’s, die in de RI&E naar voren komen, worden tijdens onze maatwerk In Company trainingen behandeld, waardoor de BHV’er het geleerde kan projecteren op de eigen locatie.

Om als bedrijf te voldoen aan de ARBO wet, http://www.wetboek-online.nl/wet/Arbeidsomstandighedenwet/15.html, is ook een ontruimingsoefening verplicht. Deze ontruimingsoefening moet worden beoordeeld en met een kort verslag worden opgenomen in het BHV noodplan. BHVNederland biedt u de mogelijkheid deze verplichte ontruimingsoefening te houden tijdens de BHV herhaling. 

Uw voordeel: Geen onnodig verlies van tijd, iedereen in de organisatie weet wie de BHV’ers zijn en beoordeling door een externe deskundige. U bespaart al snel €395  en u ontvangt ook een verslag van een externe deskundige.

Als u hieronder uw gegevens invult, zorgen wij voor een op maat gemaakte offerte om uw medewerkers op te leiden voor bedrijfshulpverlening:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht