BHV op Locatie / Incompany

BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO cursus of een AED / Reanimatie cursus op locatie? Bij een aanmelding van zes personen of meer kunnen wij deze cursussen op eigen locatie verzorgen (ook wel incompany training genoemd).

Bent u een kleine zelfstandige, denk er dan eens over na om een cursus te combineren met collega ondernemers. Er is er vast een bij met een grote kantine.

Wij snappen ook dat er overdag gewerkt moet worden dus liever ’s avonds een cursus of zelfs in het weekend? Geen probleem bij BHVNederland. En schrijft u zich in voor een BHV cursus op eigen locatie, dan krijgt u een gratis ontruimingsoefening. Zo die is alvast in the pocket.

Niet alleen is er een financieel voordeel, maar door de cursus op locatie te geven kunnen wij ook risico’s die in uw RI&E naar voren komen uitgebreid in de praktijk behandelen.

Om als bedrijf te voldoen aan de Arbowet,  is een ontruimingsoefening verplicht. Deze ontruimingsoefening moet worden beoordeeld en met een kort verslag worden opgenomen in het BHV noodplan. BHVNederland biedt u de mogelijkheid deze verplichte ontruimingsoefening te houden tijdens de incompany training. U bespaart al snel € 395,00 en u ontvangt toch een verslag van een externe deskundige.

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Selecteer voor welke cursussen u een incompanytraining wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is uiteraard mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over BHVNederland

”Gemeente Veenendaal werkt reeds enige jaren met BHVNederland, de samenwerking ervaren wij als erg prettig, korte lijnen en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Jaarlijks maken we gezamenlijk een programma die door ons BHV team met plezier wordt gevolgd. Door de goed verzorgde BHV herhalingscursussen blijft ons BHV team gemotiveerd..”

Gemeente Veenendaal

“Sinds 2015 is Sandton Hotels aangesloten bij BHVNederland. Door de goede samenwerking wisten we al na de eerste training dat BHVNederland een geschikte partij voor ons is. Met name de snelle communicatie, de goed verzorgde trainingen en de professionele trainers maken een positieve indruk. Onze medewerkers ervaren de velen praktijksimulaties en de persoonlijke aandacht als erg positief.”

Sandton Hotels

“Fijne samenwerking met BHV Nederland! Alles is goed geregeld en de communicatie loopt altijd snel en fijn! Inmiddels hebben we 16 BHV’ers en binnenkort gaan er meer medewerkers deelnemen aan de cursus. Onze medewerkers waren positief over de afgelopen cursus. Vooral de trainer bracht alle informatie op een interessante (maar ook met een tikkeltje humor) manier over.”

Secrid BV

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Storkstraat 9
2722 NN Zoetermeer
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes