BHV op en rond de golfbaan

BHV en EHBO op golfbanen

Golfbaan Bentwoud en BHVNederland zijn al jaren partners op het gebied van golf gerelateerde veiligheidstrainingen. Jaarlijks trainen de medewerkers van de golfbaan op het gebied van EHBO, Alarmeren, Communicatie en Ontruimen. Baan Marshalls, receptiemedewerkers, medewerkers horeca en pro’s nemen aan deze training deel. Zij zijn immers de mensen die in geval van een calamiteit hulp moeten kunnen verlenen.

Risico’s op golfbanen zijn anders

Door specifiek op de risico’s van golfbanen te trainen zijn deze trainingen ideaal voor medewerkers van alle golfbanen in Nederland. Maar het gaat verder, de actieve golfer die met regelmaat op de baan aanwezig is, is onderdeel van de risico’s en, veelal in een flight, de eerste hulpverlener ter plaatse. Met deze kennis is het mogelijk om een training aan te bieden die passend is voor elke medewerker van welke golfbaan dan ook in Nederland en kan iedere golfer die met regelmaat op de baan te vinden is hulpverlener worden. Deelnemers aan de training zijn na afloop gecertificeerd Bedrijfshulpverlener. Deelnemers die nog geen basis BHV bezitten volgen voorafgaand aan de training een E learning die hen de basiskennis geeft die nodig is om op het juiste kennisniveau in te stromen. Samen met golfbaan Bentwoud heeft BHVNederland een training ontwikkeld welke toegespitst is op de risico’s die aanwezig zijn op de golfbanen. De deelnemer leert in theorie en praktijk hoe er kan worden opgetreden tijdens een noodsituatie.

Voor informatie kunt u mailen naar: customersupport@bhvnederland.nl of bellen met 085-2014733

inhoud van de training:

  • Maatwerk
  • Kennis van de risico’s op en rond de baan
  • Alarmeren
  • Begeleiden hulpdiensten
  • Reanimeren en AED
  • Inclusief 9 holes met praktijk
  • Inclusief lunch, koffie en thee
  • Gecertificeerd hulpverlener
  •  Locatie: Golfbaan Bentwoud, Boslaan 3, 2731 LD Benthuizen

Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

08:00 ontvangst

08:15 training deel 1 (brandveiligheid)

10:00 pauze

10:15 training deel 2 (eerste hulp)

12:00 lunchpauze

12:30 training deel 3 (eerste hulp)

14:15 pauze en eventueel omkleden

14:30 training deel 4 (praktijk in baan met 9 holes spelen)

17:00 einde dag

In de ochtend wordt gestart met het onderdeel brand. Brand is een klein onderdeel van de risico’s op banen in Nederland. Belangrijk bij brand is het kennen en herkennen van de risico’s, doe als hulpverlener geen gekke dingen maar zorg ervoor dat gasten veilig zijn. Uiteraard hoort brand blussen als praktijkonderdeel bij de training. Het is immers belangrijk kennis te hebben van de werking van een blusser. Het vervolg van de dag is gericht op Eerste Hulp, wat doe je, wat stel je vast, hoe alarmeer je en hoe begeleid je de hulpdiensten naar de juiste locatie? Allemaal vragen waar we met de groep antwoorden op gaan geven. De training is praktijkgericht en gericht op de doelgroep; hoe om te gaan met uitdroging, hoe herken je het, kneuzingen en breuken, bewusteloosheid en uiteraard Reanimatie en AED gebruik. Vanaf half drie gaan we voor negen holes de baan in waar de deelnemer een aantal praktijkvoorbeelden krijgt aangeboden. 

Deze training wordt aangeboden voor € 199,- ex. btw. Dit is een “all-in tarief”;  incl. E-learning, lunch, koffie, thee en water, certificering en wordt de training voortgezet met 9 holes op de baan van Bentwoud. Is de deelnemer in het bezit van recente BHV of EHBO kennis dan is de E-learning niet nodig en kost deze training slecht € 179,- 

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs