BHV Cursus in Heiloo

De BHV cursussen van BHVNederland worden ook gegeven in Heiloo. Deze locatie is goed bereikbaar voor deelnemers uit Alkmaar, Beverwijk, Egmond aan Zee, Zaandam, Heerhugowaard, Bergen, Castricum, Purmerend en Heemskerk.

klik hier wanneer u op zoek bent naar een andere cursuslocatie


BHV Basis E-Learning Cursus incl. 1 dag praktijk (1-daags – €199,00 excl. BTW)

In samenwerking met het NVB verzorgt BHVNederland de BHV Basis E-learning cursus, gebaseerd op “Blended Learning”. Dit is een combinatie van een internet-lesprogramma met een ééndaagse praktijkopleiding. Met deze BHV cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De online BHV cursus bestaat uit de volgende modulen:

● Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
● Spoedeisende Eerste Hulp;
● Brandbestrijding;
● Ontruiming.

Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets.

Deze 1-daagse cursus is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen, het NVB certificaat wat 1 jaar geldig is, de lunch, koffie en thee.


BHV Herhaling Cursus (1-daags – €179,00 excl. BTW)

Voor het up to date houden van de kennis en praktische vaardigheden van uw BHV’ers organiseert BHVNederland ook in Heiloo de BHV Herhaling Cursus. Deze herhalingscursus wordt gegeven in 1 dag en behandelt de modules Eerste Hulp, AED-training, Beperking en Bestrijding van een beginnende brand, Communicatie en Ontruiming.

Deze cursus is is alleen van toepassing voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basis Cursus hebben afgerond en waarvan het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden. De cursus is inclusief het BHV examen, het NVB certificaat wat 1 jaar geldig is, het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee.


Algemene informatie en Inschrijven

Alle cursussen hebben een praktische hands-on aanpak, en klassen bestaan uit maximaal 16 deelnemers voor een optimale begeleiding door één van onze professionele docenten.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de BHV cursussen in Heiloo. Selecteer uw cursus en schrijf vandaag nog in via de INSCHRIJVEN knop!

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs