Certificering BHVNederland in 2018

Het certificeringstraject rondom trainingen van BHVNederland gaat er iets anders uit zien vanaf januari 2018. Met de invoering van het kwaliteitsmanagementsysteem en de externe toetsing door Kiwa heeft BHVNederland ervoor gekozen met andere certificerende partijen te werken dan voorheen. BHVNederland verzorgde in het verleden al Rode Kruis gecertificeerde EHBO, EHAK en AED opleidingen. De BHV trainingen zullen vanaf januari 2018 worden voorzien van de NVB certificering. Ook worden de, door BHVNederland, BHV-geschoolde medewerkers van bedrijven vanaf januari 2018 verzekerd door BHVNederland wanneer de BHV Basis of -Herhaling training is doorlopen.

Wat houdt dit in voor uw (BHV-)organisatie?

Vanaf januari zullen de BHV trainingen van BHVNederland worden voorzien van de NVB certificering. Dit houdt in dat de BHV trainingen worden verzorgd volgens de meest recente toets- en eindtermen, aangevuld met de mogelijkheid bedrijfsspecifiek maatwerk te verwerken binnen Incompany trajecten. In het NVB heeft BHVNederland een ISO-gecertificeerde partner gevonden die actief meedenkt inzake de invulling van de opleidingen, kwaliteitsborging nastreeft en de bijbehorende toets- en eindtermen scherp in de gaten houdt en vertaalt in de lesmaterialen.

Ook gaat BHVNederland E-Learning modules aanbieden die niet alleen voor aanvang van een training te benaderen zijn maar ook na afloop van een training zijn in te zien – deze laatste optie is nieuw binnen de dienstverlening van BHVNederland.

Tot slot zijn BHV’ers na afloop van hun training voor de duur van 12 maanden aangesloten bij de CHUBB Collectieve Ongevallenverzekering voor Ondernemingen van BHVNederland. Dit houdt in dat men na het doorlopen van de training kosteloos een dekking heeft als het aankomt op ongevallen, de gevolgen van ongevallen en eventuele aansprakelijkheid.

 

De voordelen op een rij:

·         Kwaliteitsborging en actief toezicht op de trainingen;

·         Uitbreiding toets- en eindtermen;

·         Uitbreiding maatwerk mogelijkheden binnen de trainingen;

·         Bij verlies of diefstal biedt BHVNederland u kosteloos het (digitale) certificaat;

·         E-Learning niet alleen voor aanvang training maar ook na de training te benaderen;

·         Collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor medewerkers.

 

Vragen?

Voor meer informatie omtrent bovenstaande kunt u de website van BHVNederland raadplegen via www.bhvnederland.nl. Indien u direct contact wenst met een medewerker kunt u contact opnemen met BHVNederland via customersupport@bhvnederland.nl of tel. 085-2014733.