Corona-virus (COVID-19)

t.b.v. cursisten en opdrachtgevers,

Afgelopen dagen heeft Nederland kennis kunnen nemen van de verlenging van maatregelen rondom COVID-19. Tot 20 mei is er geen verandering ten opzichte van de huidige situatie, horeca en contactberoepen blijven gesloten en ook wij als BHV opleider zijn genoodzaakt deze verlenging te respecteren. Dat doen wij niet met weerstand, wij sluiten ons van harte aan bij de overheid wanneer deze zegt;

“alleen samen krijgen we corona onder controle!”

Concreet betekent dit:

  • dat wij achter de schermen blijven beoordelen welke maatregelen er vanuit de rijksoverheid naar buiten worden gebracht;
  • dat wij de trainingen tot en met 24 mei on hold zetten;
  • er in mei een nieuwe persconferentie zal zijn met duidelijkheid voor de periode na 20 mei.

 

Wij hebben echter niet stilgezeten

Vanaf 6 april is het mogelijk uw geplande of nog te plannen BHV training online te volgen. Een deel daarvan is wellicht al bij u bekend, namelijk de E Learning, maar aansluitend daarop volgt u een online praktijktraining, met één van onze zeer ervaren instructeurs, van een dagdeel. Met maximaal 3 andere deelnemers per uitvoering ontvangt u, na het afronden van de E Learning, een uitnodiging voor de online omgeving en gaat u samen met onze instructeur aan de slag om uw competenties te toetsen en te verbeteren.

Veel van onze klanten hebben vragen over de certificering en de geldigheid daarvan. In deze periode verlopen er geen certificaten, er is immers sprake van overmacht. Wat wij met deze aanbieding willen bereiken is dat de deelnemer de mogelijkheid krijgt zijn competenties bij te spijkeren. U krijgt daarbij de mogelijkheid om later in het jaar een dagdeel aan te sluiten bij de praktijk Eerste Hulp of Brand en Ontruimen.

Na het volgen en afronden van de E Learning en het online dagdeel met onze instructeur ontvangt u in ieder geval het certificaat, het bewijs dat u hebt voldaan aan de gestelde competenties.

Kijk op deze pagina voor meer informatie over deze speciale online cursus!

 

Individuele training on hold en nu?

De cursisten zijn door BHVNederland per mail op de hoogte gebracht. Momenteel is het onzeker wanneer de training weer doorgang kunnen vinden, hierdoor hebben wij onze cursuskalender verder dan de gebruikelijke 4 maanden online gezet. Wij nemen komende week persoonlijk contact op met de deelnemers om een nieuwe datum in te plannen.

 

Voor meer informatie bekijk ook het statement van de BVBN, de brancheorganisatie voor bedrijfshulpverlening in Nederland.

 

Met vriendelijke groet,

Kees Weerheim
directeur BHVNederland Opleidingen B.V.