Veilig trainen met Coronatoegangsbewijs

Beste relatie,

U of één van uw medewerkers neemt binnenkort deel aan de BHV basis of herhaling training. Door de maatregelen die zijn afgekondigd rond Corona is het van belang dat we deze vanuit ons als opleider op een rijtje zetten.

BHVNederland Opleidingen heeft voor de open inschrijvingen samenwerking met horeca locaties. Wij trainen veilig! Voor horeca locaties is de regel dat er alleen toegang wordt verkregen door het tonen van een Coronatoegangsbewijs (CTB). Voor de deelnemers aan de training betekent dit dat een bewijs (CTB) moet worden getoond, een QR code of een recent testbewijs van maximaal 24 uur oud. Voor de opleidingen, zowel de open inschrijving als de incompany, blijven de basisregels van toepassing en werken we op anderhalve meter afstand van elkaar met een mondkapje op:

  • Testen bij klachten;
  • Schud geen handen;
  • Was vaak je handen;
  • Hoest en nies in je ellenboog.

Alle locaties, open inschrijving of incompany, zorgen voor een zo veilig mogelijke trainingsruimte. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid van de organisator, de locatie en de deelnemers om elkaar scherp te houden en respect te hebben voor ieders welzijn.

Wanneer u een training volgt waarbij een lotus is ingezet tijdens de Eerste Hulp lessen, dan benaderen de deelnemers de lotus tot anderhalve meter. De lotus zal niet worden aangeraakt tijdens het behandelen!

Lees hier het nieuwe brancheprotocol.

Voor vragen kunt u ons het beste mailen: info@bhvnederland.nl