Een leerzame, actieve training die goed wordt gewaardeerd door de deelnemers

Sanquin Bloedbank organiseert periodiek trainingen AED/reanimatie voor de donorartsen. Doel hiervan is om in geval van een acute ernstige complicatie bij een donor adequate medische hulpverlening wordt gegeven. In 2016 zijn we in zee gegaan met BHVNederland. Dit heeft geleid tot een leerzame, actieve trainingen. Met gebruikmaking van onze eigen middelen alsmede de inzet van een LOTUS-slachtoffer is er een betere afstemming op de specifieke praktijksituatie van de bloedbank bereikt. Wat ook als positief wordt ervaren, is het feit dat beter dan voorheen wordt ingespeeld op de specifieke deskundigheid van de donorarts als doelgroep.

 

Dankzij de professionaliteit van de instructeurs sluiten de trainingen goed aan bij de praktijk

EuroCollege Hogeschool wil BHV Nederland bedanken voor de goede samenwerking . Onze medewerkers ervaren de deskundigheid, professionaliteit en communicatie (met humor) als zeer positief. De trainingen zijn interactief met aandacht voor het gehele leerproces en er is veel ruimte voor feedback. Dankzij de professionaliteit van de instructeurs sluiten de trainingen goed aan bij de praktijk

Als EuroParcs, exploitant van vakantieparken, vinden wij het belangrijk dat ons personeel eerste hulp kan bieden bij noodsituaties van gasten.

Als EuroParcs, exploitant van vakantieparken, vinden wij het belangrijk dat ons personeel eerste hulp kan bieden bij noodsituaties. In BHVNederland vonden wij hierin een perfecte partner. De trainers voorzagen onze medewerkers van een maatwerk-oplossing, met extra aandacht voor de gasten die op de parken verblijven. Ook werd er stilgestaan bij situaties die zich op een vakantiepark voor kunnen doen. Mede door deze aanpak zijn wij er zeker van dat onze medewerkers in alle gevallen klaar staan voor onze gasten!

De trainingen die verzorgd worden door BHV Nederland worden door de ervaren trainer toegespitst op praktijksituaties

De trainingen die verzorgd worden door BHV Nederland worden door de ervaren trainer toegespitst op praktijksituaties die daadwerkelijk bij Advanced Medical Solutions kunnen plaatsvinden. Hierdoor zijn deze trainingen erg boeiend voor de cursisten, Door tevens een lotus slachtoffer in te zetten worden de oefeningen nog realistischer waardoor de trainingen een succesvol geheel vormen.

De samenwerking laat zich omschrijven als direct, persoonlijk en betrokken

“BHV Nederland verzorgt al sinds jaar en dag de BHV-opleidingen voor Pink and Nelson en de onderliggende werkmaatschappijen P1 en Antwoordservice Nederland; zowel voor het hoofdkantoor als de verschillende locaties in het land. De samenwerking laat zich omschrijven als direct, persoonlijk en betrokken. Er wordt altijd proactief meegedacht over de vraagstukken die spelen binnen onze organisatie en hoe deze in de trainingen meegenomen kunnen worden.Geregeld ontvangen wij vanuit onze eigen organisatie positieve reacties over de kwaliteit en het enthousiasme van de trainers.

Onze medewerkers ervaren de velen praktijksimulaties en de persoonlijke aandacht als erg positief.”

“Sinds 2015 is Sandton Hotels aangesloten bij BHVNederland. Door de goede samenwerking wisten we al na de eerste training dat BHVNederland een geschikte partij voor ons is. Met name de snelle communicatie, de goed verzorgde trainingen en de professionele trainers maken een positieve indruk. Onze medewerkers ervaren de velen praktijksimulaties en de persoonlijke aandacht als erg positief.”

BHVNederland heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft de cursus passend voor ons gemaakt

”Al jaren is BHVNederland een trouwe sponsor van één van Europa‘s grootste Taekwon-Do toernooien; de Holland Cup. En al jaren verzorgen zij de BHV bij Sportschool Tim Kool. Aangezien Sportschool Tim Kool een zelfverdediging sportschool is, hebben wij elk jaar een aangepaste BHV cursus nodig. BHVNederland heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft de cursus passend voor ons gemaakt. Zo kunnen wij adequaat handelen bij onverwachte gebeurtenissen. Als het aan ons ligt zetten wij deze samenwerking nog jaren voort.”

Door de goed verzorgde BHV herhalingscursussen blijft ons BHV team gemotiveerd..

Gemeente Veenendaal werkt reeds enige jaren met BHVNederland, de samenwerking ervaren wij als erg prettig, korte lijnen en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Jaarlijks maken we gezamenlijk een programma die door ons BHV team met plezier wordt gevolgd. Door de goed verzorgde BHV herhalingscursussen blijft ons BHV team gemotiveerd..”

De trainingen zijn interactief met aandacht voor het gehele leerproces en er is veel ruimte voor feedback

EuroCollege Hogeschool wil BHV Nederland bedanken voor de goede samenwerking . Onze medewerkers ervaren de deskundigheid, professionaliteit en communicatie (met humor) als zeer positief. De trainingen zijn interactief met aandacht voor het gehele leerproces en er is veel ruimte voor feedback. Dankzij de professionaliteit van de instructeurs sluiten de trainingen goed aan bij de praktijk.

Erg tevreden over de cursus

De cursus docent was aardig en heeft ons heel veel geleerd in korte tijd. Ook was de locatie prima te bereiken en de lunch goed geregeld.