BHV in de Zorg

Deze cursus boeken?

vanaf 219,00

  • 1-daagse praktijktraining met E-Learning
  • onder begeleiding van een specialist op gebied van trainen in de zorg

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.3 Gemiddelde waardering van ruim 1604 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

BHVNederland heeft met het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft een overeenkomst gesloten tot het organiseren van BHV trainingen gerelateerd aan de zorg. Vanaf maart 2018 organiseert BHVNederland deze opleiding in Delft. 

Op de locatie van het ultramoderne ziekenhuis in Delft is een oefencontainer aanwezig waarbij uiterst herkenbare situaties kunnen worden nagebootst op het gebied van brandrisico’s en incidenten. Denk hierbij aan de omgeving rondom een patiënt. Deze is ingericht om de zorgverlener en patiënt te ontlasten. Verlengsnoeren en opladers, een in hoogte verstelbaar bed en hulpmiddelen voor het grijpen voor het verzorgen van de patient.

Wat er in de praktijk allemaal kan misgaan kunt u zich misschien moeilijk voorstellen maar met het gebruik van deze trainingslocatie zijn wij in staat om de deelnemer praktische input te geven van realistische incidenten.

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duur1 dag
Tijdsduur9:00 tot 16:30
StudiebelastingE-learning ter voorbereiding
VooropleidingOpleiding in zorg gerelateerde beroepen
Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
GroepsgrootteMaximaal 12 personen
LocatieDelft

Inhoud

Uiteraard komt het blussen van een brand aan bod maar ook de preventieve maatregelen. Want voorkomen is altijd beter dan genezen.

De deelnemers zullen samen met medewerkers van andere zorginstellingen discussiëren over realistische scenario’s onder leiding van een gediplomeerde en ervaren instructeur. Het geeft de deelnemer inzicht en maakt hem of haar bewust van de mogelijkheden en onmogelijkheden bij deze specifieke bedrijfshulpverleners.

Cursisten welke geen BHV-opleiding hebben gevolgd of waarvan het certificaat is verlopen volgen voorafgaand aan de training een e-learning, deelnemers met een geldig certificaat kunnen deze training volgen met een korte e-learning ter opfrissing van de basishandelingen. De deelnemers die de basisopleiding volgen sluiten de dag af met een theorie-examen.

Kosten

De kosten van deze BHV in de Zorg cursus bedraagt € 219,00 excl. btw. Na het volgen van deze BHV cursus ontvangt de deelnemer, uiteraard bij het voldoen aan de praktische en theoretische competenties, het door Kiwa erkende BHV certificaat van het NVB en het BHV pasje. Dit certificaat en pasje zijn een jaar geldig.

Door het volgen van een BHV training van BHVNederland (Kiwa gecertificeerd opleider) ontvangt u niet alleen een NVB certificaat maar bent u ook een jaar lang verzekerd tegen aansprakelijkheid en ongevallen voortkomend uit uw optreden als Bedrijfshulpverlener. Klik hier voor meer informatie en polisvoorwaarden.

Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden!