EHBO Herhaling Cursus

Deze cursus boeken?

vanaf 95,00

  • Incl. verlenging van uw EHBO certificaat
  • Incl. lotus

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.5 Gemiddelde waardering van ruim 4128 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
DuurEén dagdeel
Tijdsduur9:00 tot 13:00 uur
StudiebelastingGeen
VooropleidingU bent in het bezit van een geldig EHBO diploma
CertificaatRode Kruis Europees erkend certificaat met een geldigheid van twee jaar
GroepsgrootteMaximaal 12 personen
KortingBij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

U bent opgeleid via de opleiding van een Rode Kruis opleider. Deze certificering verloopt na twee jaar. Binnen deze twee jaar dient u deze training te herhalen. Enerzijds om de certificering geldig te houden, wat verstandig is wanneer u deze certificering bedrijfsmatig nodig heeft, maar anderzijds is het verstandig omdat de kennis die u in een training heeft opgedaan wegzakt. Tijdens deze training brengen wij u via onze ervaren instructeurs de laatste ontwikkelingen en veranderingen bij op het gebied van; Hartfalen en het gebruik van de AED, bewusteloosheid, verslikking, brandwonden, huidwonden en bloedingen, vergiftiging en letsels aan botten gewrichten en spieren. Na deze training ontvangt u een verlenging van uw Europees erkend certificaat van het Rode Kruis op naam als EHBO’er. Reden genoeg om ook een EHBO herhaling bij BHVNederland te volgen.

De training wordt ondersteund door een LOTUS( landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers) slachtoffer. Dit zorgt voor een realistische uitdaging aan de cursisten om te handelen naar beste kunnen.

Kosten

De kosten van deze EHBO herhalingscursus zijn € 95 excl. BTW. De verlenging van uw certificering is hierbij inbegrepen. Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.

Incompany

BHVNederland verzorgt deze herhalingscursus EHBO ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompanytraining bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor) óf op één van onze cursuslocaties in Nederland.

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, BHVNederland kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan voor een incompany herhalingscursus EHBO.