Opleiding Ploegleider BHV

Tijdens onze tweedaagse ‘Ploegleider BHV’ cursus behandelen wij samen met u de volgende punten: het leiding geven aan een BHV ploeg, hoe u de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk moet toepassen, een papieren BHV plan omzetten naar de praktijk, hoe traint en bereidt u een BHV ploeg voor en natuurlijk het verantwoord beheren van uw BHV materiaal.

Het examen is vergelijkbaar met de BHV cursus en bestaat uit een theorie-examen met meerkeuzevragen en een competentielijst die door uw instructeur/examinator wordt afgetekend. Het praktijkexamen is een oefening waarbij uw inzet wordt beoordeeld aan de hand van een verrichtingenlijst. Wanneer de opleiding Ploegleider BHV met een voldoende voor praktijk en theorie wordt afgesloten ontvangt u het BHVNederland certificaat ‘Ploegleider BHV’.

Deze tweedaagse cursus Ploegleider BHV is geschikt voor mensen met een geldig BHV certificaat. De kosten bedragen € 299,- excl. BTW. Dit is inclusief lesmateriaal en kosten voor de praktijkdag, het examen, het NVB certificaat (1 jaar geldig), het pasje, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. 

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs

Herhalingsopleiding Ploegleider BHV

Ploegleider BHV is een verantwoordelijke taak. Om deze taak goed uit te kunnen blijven voeren dient u jaarlijks een herhalingstraining te volgen. De training bestaat uit één praktisch ingestoken dagdeel.

Tijdens dit dagdeel worden onderstaande punten behandeld:

  • Communicatief leiding geven aan een BHV Ploeg
  • Wet- en regelgeving Bedrijfshulpverlening in de praktijk toepassen
  • Het papieren BHV plan omzetten naar praktijk
  • BHV ploeg voorbereiden en trainen
  • Beheer van BHV materialen

Wanneer de cursus herhaling ploegleider met een voldoende wordt afgesloten ontvangt de cursist het NVB  herhalingscertificaat Ploegleider BHV.

Toelatingseis

U bent opgeleid tot bedrijfshulpverlener en Ploegleider BHV en in het bezit van zowel een geldig BHV diploma als een diploma Ploegleider BHV.

De herhaling cursus Ploegleider BHV kost € 99,- excl. BTW. Dit is inclusief het NVB certificaat (1 jaar geldig), het pasje, en ook voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. 

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs