Brandveiligheidscan / Brandveiligheidsinspectie

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte ontvangen
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Brandveiligheidscan

Als gebruiker van een gebouw wilt u weten of het gebouw voldoet aan de eisen die binnen de wet- en regelgeving worden gesteld op het gebied van brandveiligheid. De eigenaar en gebruiker van een gebouw zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de brandveiligheid in het gebouw.

Bij een brandveiligheidscan, ook wel brandveiligheidsinspectie genoemd, wordt gekeken of uw gebouw voldoet aan het wettelijke niveau voor brandveiligheid. Belangrijk bij een brandveiligheidsinspectie is dat voorafgaand de beschikbare tekeningen worden bestudeerd. Deze tekeningen geven de huidige indeling en gebruik van het gebouw weer. De eerste inspectie brandveiligheid is een nulmeting;  gebouw, constructie, installaties en organisatie worden gecontroleerd op gebreken.

Resultaat van de brandveiligheidsscan is een helder rapport met de geconstateerde gebreken en praktische aanbevelingen. De aanbevelingen kunnen gebruikt worden om de brandveiligheid in het gebouw te verbeteren.

Vraag en antwoord

Voorbeeld Brandveiligheidsinspectie

Klantervaringen

Ronald McDonald huis in Rotterdam

Ronald McDonald huis in Rotterdam

“Al langere tijd werkt het Ronald McDonald Huis  Rotterdam samen met BHV Nederland. Zij verzorgen naar volle tevredenheid de BHV trainingen en de daarbij behorende herhalingsoefeningen voor de vaste medewerkers van het Huis.

Afgelopen jaar zaten wij met de handen in het haar. Er moesten op last van de brandweer aanpassingen in het Huis gedaan worden. Aanpassingen welke op basis van gewijzigde wet en regelgeving plaats moesten vinden. Waar begin je dan, welke route volg je en welke contacten moet je leggen?

Ook rondom dit onderwerp bood BHV Nederland ons uitkomst. Wij hebben een vast aanspreekpunt vanuit BHVNederland toegewezen gekregen hij was ten alle bereikbaar om ons bij te staan. Deze samenwerking heeft ontzettend veel rust gegeven en het gevolg gehad dat alle werkzaamheden op tijd, en naar tevredenheid van het Huis en de brandweer zijn uitgevoerd.

Als wij sterren mochten geven over de samenwerking met BHV Nederland dan zijn dit zeker 5 sterren (in een sterrenschaal van 1 tot 5).”

Informatie aanvragen

Vul uw gegevens hieronder in en onze medewerkers sturen u zo snel mogelijk een advies op maat.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
      Indien u al een bestaande brandveiligheidscan heeft kunt u deze hier uploaden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.