Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Blusmiddelen Controle en Onderhoud

Zorg voor een veilige werkplek onderhoud

Een goed werkende brandblusser kan het verschil maken tussen een klein incident en een grote calamiteit. Jaarlijkse controle van brandblussers is daarom essentieel voor een veilige omgeving. Wij begrijpen dat je dat niet allemaal zelf kunt of wilt doen, daarom bieden we jaarlijks onderhoud en controle aan van al je blusmiddelen door onze erkende REOB-monteurs.

Controle en onderhoud van brandblussers

Veiligheid staat altijd voorop. Onze ervaren monteurs voeren de controles uit conform de geldende NEN-normen. We controleren of ze nog een geldige keuringsdatum hebben, op de juiste plaatsen hangen en of er voldoende blussers aanwezig zijn in het pand. Met onze nauwkeurige inspecties zorgen we ervoor dat je brandblussers klaar zijn voor gebruik in geval van nood. Onze monteurs laten je weten als er iets niet helemaal klopt of er zaken opvallen en extra aandacht verdienen.

BHVNederland | Blusmiddelen Controle en onderhoud | Brandblusser

Keuring van brandslanghaspels, voor maximale brandveiligheid

Een brandslanghaspel is een essentieel blusmiddel dat altijd paraat moet zijn. Onze monteurs voor brandslanghaspels zorgen ervoor dat jouw apparatuur voldoet aan alle normen (NEN 2559 en NEN 671-3). Onze monteurs controleren niet alleen de haspels zelf, maar ook de aansluitingen en functionaliteit. Met professioneel onderhoud en keuring houden we de veiligheid binnen handbereik.

Of het nu gaat om controle van brandblussers of keuring van brandslanghaspels, BHVNederland biedt uitgebreid onderhoud en keuringen van al je blusmiddelen. Nadat je bij ons een controle en onderhoud hebt laten doen, krijg je een aantal documenten. Een looplijst (kort overzicht van alle werkzaamheden), servicebon (samenvatting), indien nodig een offerte op basis van ons bezoek en de factuur. Naast een handige collectie aan papieren, bieden wij ook zekerheid voor de afspraken, wij zorgen er namelijk voor dat we (in overleg met jou) het volgende jaar in dezelfde maand terugkomen voor het jaarlijkse onderhoud.

Kennismakingspakket

Onze eenmalige brandblusser controle is perfect voor een snelle en grondige beoordeling van je brandbeveiliging. We inspecteren al je brandblussers, lossen problemen op en houden ze in topconditie.

11,-
Vanaf

Samenwerkingspakket

Ons driejarige samenwerkingspakket omvat jaarlijkse brandblussercontroles, onderhoud en vervanging tegen gereduceerde prijs. Krijg expertise en blijf op de lange termijn veilig. Investeer in de veiligheid van je bedrijf met dit pakket.

9,50
Vanaf

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes