BHV Herhaling Cursus

Deze cursus boeken?

vanaf 179,00

 • 1-daagse praktijktraining
 • inclusief lotus

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.5 Gemiddelde waardering van ruim 4274 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

Hallo BHV’er! Wat top dat u deze cursus al met goed gevolg hebt afgerond! Maar na een jaar (hopelijk) niets beleefd te hebben, op die ene pleister plakken na dan, is de kennis die u opgedaan heeft toch weer wat aan het wegzakken. U wilt die kennis natuurlijk wel bij de hand hebben want, u weet maar nooit, en daarnaast wil er zo nu en dan wel eens wat veranderen qua richtlijnen. Om uw certificaat, waar u toch twee dagen voor hebt geïnvesteerd, up-to-date te houden moet u ieder jaar op BHV herhaling.

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duur1 dag
Tijdsduur09:00 tot 16:30
StudiebelastingGeen
VooropleidingU bent in het bezit van een geldig BHV certificaat
CertificaatErkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
GroepsgrootteMaximaal 13 personen
KortingBij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

De inhoud van de training is gericht op de praktijk. Deelnemers leveren input zodat de kennis na deze dag weer up to date is. Na deze dag kunt u weer reanimeren, een AED gebruiken, een beginnende brand blussen doordat u dit in de praktijk hebt beoefend.

Kosten

De kosten voor de BHV Herhaling Cursus bedragen € 179,00 excl. btw. Het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Bij de BHV Herhaling Cursus is het cursusboek niet inbegrepen, u kunt deze herhaling volgen met uw boek van de BHV Basis Cursus. Wanneer u graag een nieuw boek wilt kunt u dit hier bestellen.

Dus, is uw certificaat alweer een jaar oud, maar niet ouder dan 15 maanden meld u dan aan voor de ééndaagse BHV herhalingscursus door op de rode knop Kies datum & locatie te klikken. Is uw certificaat wél ouder dan 1 jaar en 3 maanden volg dan de BHV Basis Cursus.

Vrijstelling

Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan komt u in aanmerking voor een vrijstelling voor bepaalde onderdelen. Neem even contact met ons op met betrekking tot deze vrijstelling.

Onze cursisten aan het woord

 • 4 van de 5 sterren Cijfer:8

  De instructeur gaf goede praktijk voorbeelden en liet ons de situaties oefenen die de cursisten graag wilden doornemen / opfrissen.

  Wagemaker
 • 4.5 van de 5 sterren Cijfer:9

  Enthousiaste manier van lesgeven en veel praktijkervaring door de lotus die erbij was.

  Jeroen
 • 4 van de 5 sterren Cijfer:8

  Enthousiaste lesgeving, leuk met Lotus als extra praktijk voorbeelden.

  Studioninedots