BHV Basis Cursus

Bent u nieuw in BHV land of heeft u jaren geleden voor het laatst een BHV diploma behaald? Dan start u met de BHV Basis Cursus. Tijdens dit tweedaagse programma leert u handelen in geval van medische noodzaak of bij brand. Reanimatie en AED en het blussen van brand behoren tot de inhoud van de training.

Duur 2 dagen
Tijdsduur 09:00 tot 16:30
Studiebelasting Geen
Vooropleiding Niet nodig, VMBO/MBO niveau
Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte Maximaal 13 personen
Korting Bij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

Bij de tweedaagse BHV Basis Cursus bestaat de groep uit maximaal 13 deelnemers, zodat wij u optimaal kunnen begeleiden. Onze instructeurs helpen u door de theorie van de BHV heen waarbij het gratis cursusboek als leidraad dient. We sluiten de cursus af met een schriftelijk examen dat bestaat uit 20 meerkeuzevragen.

Trainingen van BHVNederland zijn praktijkgericht. Samen met onze gecertificeerde instructeurs beoefent u de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden, bij het bestrijden van een beginnende brand:

Kosten

De kosten van de BHV Basis Cursus bedragen € 329,00 excl. btw. Het cursusboek, het examen, het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

We zien u graag op één van onze cursuslocaties of bij een BHV op locatie cursus (incompany). Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.

Vanaf 329,-

Checkmark 2-daags klassikaal
Checkmark Erkend BHV certificaat

Liever een incompany training?

Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan
8.9
Gemiddelde waardering van ruim 4659 reviews
Kiyoh
De cursus had een hoog doe-gehalte wat goed is. BHV-ervaring krijg je vooral door veel te doen. Lekkere praktische invulling van de cursusdag
Freddy
8

Zoek BHV Basis cursus in de buurt

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Filter Locaties

>
2023

sep

2023

okt

2023

nov

Amsterdam West
Den Bosch
Waalwijk
Eindhoven
Nuenen
Rotterdam
18 okt Filter09:00 VOL
Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes