BHV Basis Cursus

Deze cursus boeken?

vanaf 299,00

 • 2-daags klassikaal
 • erkend BHV certificaat

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.5 Gemiddelde waardering van ruim 4274 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

Bent u nieuw in BHV land of heeft u jaren geleden voor het laatst een BHV diploma behaald? Dan start u met de BHV Basis Cursus. Tijdens dit tweedaagse programma leert u handelen in geval van medische noodzaak of bij brand. Reanimatie en AED en het blussen van brand behoren tot de inhoud van de training.

 

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duur2 dagen
Tijdsduur09:00 tot 16:30
StudiebelastingGeen
VooropleidingNiet nodig, VMBO/MBO niveau
CertificaatErkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
GroepsgrootteMaximaal 13 personen
KortingBij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

Bij de tweedaagse BHV Basis Cursus bestaat de groep uit maximaal 13 deelnemers, zodat wij u optimaal kunnen begeleiden. Onze instructeurs helpen u door de theorie van de BHV heen waarbij het gratis cursusboek als leidraad dient. We sluiten de cursus af met een schriftelijk examen dat bestaat uit 20 meerkeuzevragen.

Trainingen van BHVNederland zijn praktijkgericht. Samen met onze gecertificeerde instructeurs beoefent u de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden, bij het bestrijden van een beginnende brand:

Kosten

De kosten van de BHV Basis Cursus bedragen € 299,00 excl. btw. Het cursusboek, het examen, het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

We zien u graag op één van onze cursuslocaties of bij een BHV op locatie cursus (incompany). Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.

Onze cursisten aan het woord

 • 5 van de 5 sterren Cijfer:10

  Fijne manier van lesgeven. Leuke afwisseling met praktijk en theorie.
  De locatie was super!

  Hermans Techniek
 • 5 van de 5 sterren Cijfer:10

  Goed verzorgd. Fijne cursus leiders. Zeer verzorgde lunch.

  Xenosite BV / Anneke Uitterdijk