Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Noodverlichting Keuring en Onderhoud

We begrijpen het belang van goed functionerende noodverlichting vooral als het gaat om de veiligheid in noodsituaties. Onze toegewijde monteurs staan klaar om ervoor te zorgen dat je noodverlichting altijd betrouwbaar en operationeel is, zodat het bedrijf en de medewerkers te allen tijde veilig zijn.

Niemand wil tenslotte in de problemen komen door niet werkende noodverlichting toch? Daarom bieden wij graag onze dienst aan om dit te voorkomen.

Keuring van noodverlichting: een wettelijke vereiste

Noodverlichting is niet alleen een handige veiligheidsvoorziening, maar ook een wettelijke vereiste. Wij bieden uitgebreide keuringen en controles van noodverlichting aan om ervoor te zorgen dat jouw systemen aan alle vereiste normen voldoen. Onze monteurs inspecteren grondig jouw noodverlichtingsystemen conform de huidige eisen.

Doordat wij één keer per jaar controle uitvoeren, word je ontlast van de zorgen en plichten die erbij komen kijken. Wij houden ook bij wanneer er weer een keuring plaats moet vinden en nemen contact op om een nieuwe afspraak te maken.

BHVNederland | Noodverlichting Keuring en controle

Gecombineerde aanpak voor optimale veiligheid

Wij bieden een op maat gemaakte benadering van keuring en onderhoud om ervoor te zorgen dat de systemen aan alle vereiste normen voldoen. Onze experts voeren grondige keuringen uit en inspecteren het noodverlichtingsystemen om ervoor te zorgen dat ze niet alleen aan de wet voldoen, maar ook optimaal functioneren in noodsituaties.

Onze gecombineerde aanpak omvat niet alleen de wettelijk verplichte keuringen, maar ook preventief onderhoud om mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen. Daarnaast bieden we advies op maat over de beste plaatsing en configuratie van noodverlichting om de veiligheid in jouw specifieke omgeving te maximaliseren.

Na ons bezoek ontvang je een aantal documenten. Looplijst (overzicht van de werkzaamheden), servicebon (samenvatting), indien nodig een offerte op basis van het bezoek en de factuur. Naast een stapeltje papierwerk, denken we natuurlijk graag mee. Doordat wij tijdig aangeven wanneer het jaarlijkse onderhoud plaats moet vinden, proberen we er samen met jou voor te zorgen dat we in dezelfde maand van het volgende jaar terugkomen voor het jaarlijkse onderhoud.

Bij BHVNederland zorgen we ervoor dat jouw noodverlichting te allen tijde werkt, zodat je met vertrouwen kunt handelen in noodsituaties. De eerste stap voor controle begint bij jou, neem vandaag nog contact met ons op en wij kijken wanneer we jouw werkomgeving een stukje veiliger kunnen maken.

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes