Wij redden mensenlevens
Heartbeat

AED Controle en Onderhoud

Optimale veiligheid met professioneel AED-onderhoud

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat levens kan redden. Het apparaat kan snel en effectief ingezet worden bij een hartstilstand. Om er zeker van te zijn dat je AED altijd klaarstaat voor gebruik, is regelmatig onderhoud essentieel. Bij BHVNederland begrijpen we het belang van AED-onderhoud en -keuringen, inclusief vervanging van de 9-voltbatterij.

Betrouwbare prestaties door tijdige vervanging van de AED-batterij

De levensduur van de AED-batterij is gemiddeld 10 jaar. Het tijdig vervangen van de batterij en pads is van levensbelang om ervoor te zorgen dat de AED klaar is om levens te redden wanneer dat nodig is. Onze jaarlijkse controle omvat niet alleen het vervangen van de 9-voltbatterij, maar ook een grondige controle om te garanderen dat je AED blijft functioneren.

BHVNederland | AED Controle en onderhoud

Kies voor gemoedsrust

Wil je zorgen vermijden en er zeker van zijn dat je AED altijd klaar is om levens te redden? Kies dan voor ons AED-onderhoudscontract en profiteer van jaarlijkse AED-controles en batterijvervanging, zonder onverwachte kosten. We houden voor jou in de gaten wanneer de keuring plaats moet vinden en nemen van tevoren contact op om de werkzaamheden in te plannen. Wij geven duidelijk aan wanneer er iets vervangen moet worden zoals de batterij of pads.

Na ons bezoek ontvang je een aantal documenten. Looplijst (overzicht van de werkzaamheden), servicebon (samenvatting), indien nodig een offerte op basis van het bezoek en de factuur. Naast een stapeltje papierwerk, denken we natuurlijk graag mee. Doordat wij tijdig aangeven wanneer het jaarlijkse onderhoud plaats moet vinden, proberen we er samen met jou voor te zorgen dat we in dezelfde maand van het volgende jaar terugkomen voor het jaarlijkse onderhoud.

Bij BHVNederland zorgen we ervoor dat je AED in topconditie is, zodat je met vertrouwen kunt handelen in noodsituaties. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze AED-onderhoudsdiensten.

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes