BHV In Company

Vanaf 6 deelnemers verzorgt BHVNederland ook een klassikale BHV training In Company. Deze training kan bij u op locatie gegeven worden, of op één van onze locaties in Nederland. BHVNederland biedt tevens de mogelijkheid om de In Company training ook in de avonduren of in het weekend te organiseren.

Wanneer u zich inschrijft voor een BHV In Company cursus, krijgt u een gratis ontruimingsoefening.

Bij 6 of meer personen is het voor bedrijven interessant een BHV training In Company te verzorgen.

Niet alleen is er een financieel voordeel maar ook is er een bedrijfsspecifieke benadering mogelijk. De verplichte RI&E, risico inventarisatie en evaluatie, is de basis voor elke BHV organisatie. Specifieke risico’s, die in de RI&E naar voren komen, worden tijdens onze maatwerk In Company trainingen behandeld, waardoor de BHV’er het geleerde kan projecteren op de eigen locatie.

Om als bedrijf te voldoen aan de ARBO wet, http://www.wetboek-online.nl/wet/Arbeidsomstandighedenwet/15.html, is ook een ontruimingsoefening verplicht. Deze ontruimingsoefening moet worden beoordeeld en met een kort verslag worden opgenomen in het BHV noodplan. BHVNederland biedt u de mogelijkheid deze verplichte ontruimingsoefening te houden tijdens de BHV herhaling.

Uw voordeel: geen onnodig verlies van tijd, iedereen in de organisatie weet wie de BHV’ers zijn en beoordeling door een externe.

U bespaart al snel € 395,00  en u ontvangt toch een verslag van een externe deskundige.

Als u hieronder uw gegevens invult, zorgen wij voor een op maat gemaakte offerte om uw medewerkers op te leiden voor bedrijfshulpverlening:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht