BHV In Company / BHV op Eigen Locatie

BHV basis cursus of BHV herhalingscursus op locatie? Bij een aanmelding van zes personen of meer kunnen wij de BHV cursus op eigen locatie verzorgen (ook wel BHV in company training genoemd). Bent u een kleine zelfstandige, denk er dan eens over na om de BHV cursus te combineren met collega ondernemers. Er is er vast een bij met een grote kantine. Wij snappen ook dat er overdag gewerkt moet worden dus liever ’s-avonds een cursus of zelfs in het weekend? Geen probleem bij BHVNederland. En schrijft u zich in voor een BHV cursus op eigen locatie, dan krijgt u een gratis ontruimingsoefening. Zo die is alvast in the pocket.

Niet alleen is er een financieel voordeel, maar door de cursus op locatie te geven kunnen wij ook risico’s die in uw RI&E naar voren komen uitgebreid in de praktijk behandelen.

Om als bedrijf te voldoen aan de Arbowet,  is een ontruimingsoefening verplicht. Deze ontruimingsoefening moet worden beoordeeld en met een kort verslag worden opgenomen in het BHV noodplan. BHVNederland biedt u de mogelijkheid deze verplichte ontruimingsoefening te houden tijdens de In Company training. U bespaart al snel € 395,00 en u ontvangt toch een verslag van een externe deskundige.

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte om uw medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverlener.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht