BHV Cursus op Locatie / Incompany

Een cursus volgen op eigen locatie? Dat kan! Wij kunnen onze cursussen ook incompany verzorgen. Wij zijn hierin heel flexibel:

  • Grote of kleine onderneming, iedereen kan een BHV cursus op locatie volgen. Bent u een kleine zelfstandige, denk er dan eens over na om een cursus te combineren met collega ondernemers. Er is er vast een bij met een grote kantine.
  • Overdag, ’s avonds of in het weekend, wij staan voor u klaar.
BHV op eigen locatie

De voordelen van een incompany training:

  • Financieel voordeliger vanaf 6 personen;
  • Wij kunnen de risico’s uit uw RI&E uitgebreid in de praktijk behandelen. U leert direct de theorie toe te passen op de aanwezige risico’s in uw onderneming;
  • Wij bieden de mogelijkheid om een ontruimingsoefening (verplicht volgens de Arbowet) te houden tijdens de incompany training;
  • Bij inschrijving van een BHV incompany cursus krijgt u een gratis ontruimingsoefening á € 395,00.

 

Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan voor de gewenste cursus!

BHV cursus op locatie

Klanten over BHVNederland

”Gemeente Veenendaal werkt reeds enige jaren met BHVNederland, de samenwerking ervaren wij als erg prettig, korte lijnen en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Jaarlijks maken we gezamenlijk een programma die door ons BHV team met plezier wordt gevolgd. Door de goed verzorgde BHV herhalingscursussen blijft ons BHV team gemotiveerd..”

Gemeente Veenendaal

“Sinds 2015 is Sandton Hotels aangesloten bij BHVNederland. Door de goede samenwerking wisten we al na de eerste training dat BHVNederland een geschikte partij voor ons is. Met name de snelle communicatie, de goed verzorgde trainingen en de professionele trainers maken een positieve indruk. Onze medewerkers ervaren de velen praktijksimulaties en de persoonlijke aandacht als erg positief.”

Sandton Hotels

“Fijne samenwerking met BHV Nederland! Alles is goed geregeld en de communicatie loopt altijd snel en fijn! Inmiddels hebben we 16 BHV’ers en binnenkort gaan er meer medewerkers deelnemen aan de cursus. Onze medewerkers waren positief over de afgelopen cursus. Vooral de trainer bracht alle informatie op een interessante (maar ook met een tikkeltje humor) manier over.”

Secrid BV