Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Evenementenbeveiliging

Een veilig evenement begint bij BHVNederland

Onze ervaren evenementenbeveiligers zijn er om de veiligheid van jouw gasten, personeel en eigendommen te waarborgen, zodat jij je kunt concentreren op het organiseren van een onvergetelijke ervaring voor de gasten!

Het inhuren van beveiliging voor jouw evenement is meer dan alleen een voorzorgsmaatregel, het is een essentieel onderdeel van het garanderen van de veiligheid en tevredenheid van alle betrokkenen. De beveiligers van BHVNederland zijn getraind om snel en doeltreffend te handelen in verschillende situaties, van grote festivals tot intieme zakelijke bijeenkomsten.

Wat kost het beveiligen van een evenement?

We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het plannen van een evenement. Daarom bieden we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die aansluiten bij jouw budget en behoeften. Onze focus ligt op het bieden van waarde en gemoedsrust, zodat je evenement zonder zorgen kan plaatsvinden.

Kies voor evenementenbeveiliging die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons, wij maken graag een prijsvoorstel op maat!

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

ZZP & Detachering

detachering@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes