Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Mangatwachten

Mangatwacht inhuren? Onze focus ligt op jouw veiligheid!

Bij BHVNederland begrijpen we het belang van veiligheid bij het werken in risicovolle omgevingen zoals besloten ruimtes. Onze professionele mangatwachten zijn speciaal opgeleid om jouw veiligheid te waarborgen en de risico’s tot een minimum te beperken.

Vertrouw op onze deskundigheid, huur een veiligheidswacht in!

Het huren van een veiligheidswacht, zoals een mangatwacht, is een cruciale stap om de veiligheid van personeel te waarborgen bij complexe werkzaamheden. Onze veiligheidswachten zijn getraind in het bewaken van werkzaamheden, het herkennen van gevaren en het nemen van onmiddellijke maatregelen in geval van noodsituaties.

Een mangatwacht inhuren of een veiligheidswacht inschakelen is een investering in de veiligheid en gezondheid van jouw team. Bij BHVNederland bieden we op maat gemaakte oplossingen en duidelijke tarieven. Zo kun je de juiste veiligheidsmaatregelen nemen binnen het beschikbare budget.

Kies je voor BHVNederland, dan kies je voor experts die zich inzetten voor jouw veiligheid en gemoedsrust. Wil jij meer informatie of een een mangatwacht of veiligheidswacht inhuren? Neem dan contact met ons op!

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

ZZP & Detachering

detachering@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes