BHV Basis E-learning Cursus (incl. 1 Dag Praktijk)

Deze cursus boeken?

vanaf 199,00

 • 1-daagse praktijktraining
 • E-Learning ter voorbereiding

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.5 Gemiddelde waardering van ruim 4274 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

BHVNederland verzorgt ook de BHV cursus via internet. Deze online BHV cursus is gebaseerd op “Blended Learning”. Dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een ééndaagse praktijkopleiding. De deelnemer bespaart tijd doordat de theoretische kennis wordt verkregen via de e-learning welke nog 7 maanden beschikbaar blijft als naslagwerk.

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duur1 dag
Tijdsduur09:00 tot 16:30
StudiebelastingE-Learning (3-4 uur)
VooropleidingNiet nodig
CertificaatErkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
GroepsgrootteMaximaal 13 personen
KortingBij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

Met de cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De online cursus bestaat uit de volgende modulen:

 • Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
 • Spoedeisende Eerste Hulp;
 • Brandbestrijding;
 • Ontruiming.

Cursisten besteden gemiddeld vier tot zes uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een dag.

De BHV training van BHVNederland is praktijkgericht. Samen met onze gecertificeerde BHV instructeurs beoefent u de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden, bij het bestrijden van een beginnende brand:

Kosten

De kosten van de BHV Basis E-learning Cursus bedragen € 199,00 excl. btw. Dit is inclusief het door Kiwa erkende BHV certificaat (digitaal, 1 jaar geldig), maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

We zien u graag op één van onze vele cursuslocaties of bij een BHV op locatie cursus (incompany). Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.

Onze cursisten aan het woord

 • 5 van de 5 sterren Cijfer:10

  De lotus die les gaf was ik zeer over te spreken.

  Zevenhoek Beveiliging