Wij redden mensenlevens
Heartbeat

BHV Cursus

BHV binnen uw bedrijf

Het is verplicht om binnen je bedrijf één of meer BHV’ers op te leiden door middel van een BHV training. Dat is natuurlijk erg prettig voor de gasten en collega’s, maar ook jou kan iets overkomen. Hoe fijn is het dan als er een collega voor je klaar staat? Met een BHV opleiding of BHV cursus van BHVNederland komen alle aspecten van EHBO maar ook brand en evacuatie aan bod. Dit alles onder leiding van professionele docenten met praktijkervaring en aansluiting op de individuele werksituatie. De cursus, die bestaat uit kleine groepen, wordt bij een BHV Basiscursus afgerond met een schriftelijk examen en een certificaat met jouw naam als bedrijfshulpverlener.

Compleet nieuw in BHV land?

Dan start je met de BHV Basis Cursus. Tijdens dit tweedaagse programma leer je om Eerste Hulp te verlenen in diverse situaties en hoe om te gaan met een AED. Daarnaast staan ook het beperken en bestrijden van een beginnende brand, ontruiming en communicatie op het programma.

Bij de BHV Basis Cursus bestaat de groep uit maximaal 10 deelnemers, zodat wij je optimaal kunnen begeleiden. We sluiten de cursus af met een schriftelijk examen. Alle vragen van het examen worden tijdens de twee cursusdagen behandeld. De kosten van de BHV Basis Cursus bedragen € 299,00 excl. BTW. Het BHV cursusboek, het examen, het BHV certificaat (1 jaar geldig), het BHV pasje, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. We zien je graag op één van onze cursuslocaties of bij een in-company cursus bij jou op locatie. Hieronder kun je je direct aanmelden.

Elk bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden. Iemand mag zich pas een bedrijfshulpverlener noemen wanneer deze met goed gevolg een BHV cursus heeft afgerond.

Voordelen van de BHV cursus van BHVNederland:

  • Professionele docenten met praktijkervaring;
  • Eenvoudige maar doeltreffende opzet;
  • Cursus die aansluit op de werksituatie van de cursist;
  • Optimale begeleiding door kleine groep cursisten.

Een selectie uit onze BHV opleidingen:

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes