Veiligheidsplattegrond

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte ontvangen
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Veiligheidsplattegrond

Aan ieder ontruimingsplan kan een veiligheidsplattegrond worden toegevoegd. Dit is een optionele keuze. Een veiligheidsplattegrond is niet verplicht.

Wat is een veiligheidsplattegrond?

Een veiligheidsplattegrond is een plattegrond waarop veiligheidsinformatie over een gebouw staat. Op een veiligheidsplattegrond kunnen de volgende zaken worden aangegeven: brandblusmiddelen, rookmelders, slow whoops, gevaren, verboden. Deze plattegronden dienen te voldoen aan de NEN1414.

Waarom is een veiligheidsplattegrond nodig?

Deze plattegrond bevat informatie over het gebouw en de voorzieningen die zorgen voor een heldere communicatie over de veiligheidsaspecten in het gebouw die van belang zijn bij een calamiteit. Deze plattegrond dient bij een calamiteit beschikbaar te zijn voor de (Ploegleider) BHV en de brandweer.

Voorbeeld veiligheidsplattegrond

Klantervaringen

FidesWonen in Middelharnis

“FidesWonen is een woningcorporatie op Goeree-Overflakkee. Eind 2017 zijn wij in contact gekomen met BHV Nederland voor het opstellen van ons ontruimingsplan. BHV Nederland heeft ons hierin op een uitstekende wijze begeleid. Wij waren blij met hun persoonlijk advies en deskundige begeleiding. Ook na het opstellen en het afronden van ons ontruimingsplan kunnen we nog met vragen bij hun terecht. BHV Nederland weet wat het betekent om een bedrijf te ‘ontzorgen’.”


Elcee in Dordrecht

“Elcee B.V. is in 2016 in aanraking gekomen met BHV Nederland omdat we onze vluchtroutes aan moesten passen naar de nieuwe NEN normen. We zijn super geholpen, niets was te veel, goed en snel contact. In 2019 zijn wij weer in contact gekomen over de vraag de RI&E bij ons te komen doen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met vakkundige mensen.”

Wendy van Duijl – HR officer bij Elcee B.V.

Informatie aanvragen

Vul uw gegevens hieronder in en onze medewerkers sturen u zo snel mogelijk een advies op maat.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
      Indien u al een bestaande veiligheidsplattegrond heeft kunt u deze hier uploaden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.