Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Subsidies

Subsidie BHV Cursus / Code 95

Wilt u een tegemoetkoming ontvangen voor bijvoorbeeld uw BHV cursus of Code95? Vraag dan subsidie aan! Veel branches hebben een eigen Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds), zoals OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking). Bent u aangesloten bij een branchevereniging met een O&O-fonds, dan kunt u als bedrijf een tegemoetkoming in de opleidingskosten krijgen. Neem contact op met het O&O-fonds van uw branche voor meer informatie.

Vergoeding EHBO cursus

Voorkomen is beter dan genezen en dat vinden veel zorgverzekeraars ook, wanneer je aanvullend verzekerd bent vergoeden ze soms tot wel 100% van de cursus. Kijk hier of jouw verzekeraar een EHBO-cursus vergoed, hoeveel geld je terugkrijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullende verzekering.

* BHVNederland heeft als professionele opleider niet de mogelijkheid om de subsidieaanvraag voor u te verzorgen, dit kan enkel gedaan worden door de betreffende persoon binnen uw organisatie.

BHVNederland biedt geen garanties voor de toekenning van deze subsidie en kan hier in geen enkel geval aansprakelijk voor worden gesteld.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes