Wij redden mensenlevens
Heartbeat

EHBO-Koffer Controle en Onderhoud

Met professioneel EHBO-koffer onderhoud red je levens

Bij BHVNederland begrijpen we hoe belangrijk het is om altijd een goed gevulde EHBO-koffer binnen handbereik te hebben. Een lege EHBO-koffer kan immers het verschil maken tussen snel handelen en mogelijke problemen in noodsituaties. Daarom bieden we onderhoud aan voor de EHBO-koffers om ervoor te zorgen dat je levens kunt redden.

Optimale vulling van je EHBO-koffer

Dankzij onze monteurs hoef je je geen zorgen te maken over een incomplete of onvolledige EHBO-koffer. Onze specialisten zorgen ervoor dat je koffer altijd optimaal gevuld is volgens de laatste richtlijnen. Van verbandmiddelen en steriele gaasjes tot pijnstillers en EHBO-handleidingen. Wij zorgen ervoor dat je koffer klaar is voor elke situatie. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

BHVNederland | EHBO-koffer Controle en onderhoud

Regelmatige controle voor een volledige EHBO-koffer

Wil je zorgen vermijden en er zeker van zijn dat je EHBO-koffer altijd klaar is om er levens mee te redden? Kies dan voor onze diensten en profiteer van jaarlijkse controles, zonder onverwachte kosten. We houden voor jou in de gaten wanneer de controle plaats moet vinden en nemen van tevoren contact op om de werkzaamheden in te plannen.

TIP: we adviseren om pleisterdispensers (regulier/HACCP) te plaatsen, zodat de EHBO koffer bij kleine incidenten gesloten blijft.

Na ons bezoek ontvang je een aantal documenten. Looplijst (overzicht van de werkzaamheden), servicebon (samenvatting), indien nodig een offerte op basis van het bezoek en de factuur. Naast een stapeltje papierwerk, denken we natuurlijk graag mee. Doordat wij tijdig aangeven wanneer het jaarlijkse onderhoud plaats moet vinden, proberen we er samen met jou voor te zorgen dat we in dezelfde maand van het volgende jaar terugkomen voor de jaarlijkse onderhoud.

Kennismakingspakket

Onze eenmalige EHBO koffer controle is ideaal om snel de inhoud van je EHBO koffers te laten beoordelen en aanvullen. We zorgen ervoor dat je klaar bent voor noodgevallen.

11,-
Vanaf

Samenwerkingspakket

Met ons driejarige samenwerkingspakket nemen we de verantwoordelijkheid voor je EHBO koffers. We controleren, vullen aan en vervangen materialen volgens de normen. Investeer in een langdurige EHBO-koffer oplossing. Veiligheid staat voorop.

9,50
Vanaf

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes