Ontruimingsplattegrond laten maken

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegronden? U ziet ze vaak prominent op de achterkant van de deur van een hotelkamer. Ze informeren u hoe u het gebouw in geval van een calamiteit het beste kan verlaten. Daarnaast staat op de plattegrond aangegeven waar in het gebouw zich de brandblusmiddelen en brandmelders bevinden. De ontruimingsplattegrond (ook vluchtwegplattegrond genoemd) is een onderdeel van het ontruimingsplan.

BHVNederland kan voor u een ontruimingsplattegrond opstellen op een heldere en duidelijke visuele manier. De plattegronden zijn voorzien met symbolen conform de NEN 1414. U moet in een calamiteit direct kunnen zien waar u bent, wat uw vluchtmogelijkheden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde brandslanghaspel of brandmelder hangt.

 

Informatie aanvragen

Vul het contactformulier in via de knop aan de rechterkant en stuur de plattegrond van uw organisatie in, wij geven vervolgens een advies over de ontruimingsplattegronden voor uw organisatie.

Voorbeeld ontruimingsplattegrond

Informatie Instructiekaart

De instructiekaarten bevatten een (uitgebreide) communicatie en/of ontruimingsprocedure van de BHV-organisatie en worden voorzien van de juiste symbolen conform de NEN 1414. De instructiekaarten kunnen aan de deur van de hotelkamers, lokalen en vergaderruimten geplaatst worden. De instructiekaarten worden, in overleg met de opdrachtgever, voorzien van de juiste informatie en/of procedures.

​De instructies worden in het Nederlands vermeld op de tekeningen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een instructiekaart:

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Huub de Laat

Accountmanager

+31 (0) 6 34 48 59 55
huub@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

8.9
Gemiddelde waardering
van ruim 4659 reviews
97%
van de cursisten
beveelt onze training aan
Kwaliteitskeurmerk Kiwa – Erkend Opleider
BHV register
Kiyoh

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes