Ontruimingsplattegrond laten maken

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een offerte ontvangen
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegronden? U ziet ze vaak prominent op de achterkant van de deur van een hotelkamer. Ze informeren u hoe u het gebouw in geval van een calamiteit het beste kan verlaten. Daarnaast staat op de plattegrond aangegeven waar in het gebouw zich de brandblusmiddelen en brandmelders bevinden. De ontruimingsplattegrond (ook vluchtwegplattegrond genoemd) is een onderdeel van het ontruimingsplan.

BHVNederland kan voor u een ontruimingsplattegrond opstellen op een heldere en duidelijke visuele manier. De plattegronden zijn voorzien met symbolen conform de NEN 1414. U moet in een calamiteit direct kunnen zien waar u bent, wat uw vluchtmogelijkheden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde brandslanghaspel of brandmelder hangt.

Voorbeeld ontruimingsplattegrond

Informatie Instructiekaart

De instructiekaarten bevatten een (uitgebreide) communicatie en/of ontruimingsprocedure van de BHV-organisatie en worden voorzien van de juiste symbolen conform de NEN 1414. De instructiekaarten kunnen aan de deur van de hotelkamers, lokalen en vergaderruimten geplaatst worden. De instructiekaarten worden, in overleg met de opdrachtgever, voorzien van de juiste informatie en/of procedures.

​De instructies worden in het Nederlands vermeld op de tekeningen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een instructiekaart:

Klantervaringen

J.J.H. Vastgoedbeheer

J.J.H. Vastgoedbeheer in Rotterdam

“Prettige en snelle samenwerking. Wij zijn duidelijk geïnformeerd over het proces, er vond een kundige inspectie op locatie plaats en de productie- en levertijd was kort. Aanbeveling waard.”

Arthur van Wamelen van J.J.H. Vastgoedbeheer


Mariniers Museum

Mariniersmuseum in Rotterdam

“Als Mariniersmuseum hebben wij de museumplattegronden door BHVNederland laten maken. De plattegronden zijn duidelijk en overzichtelijk gemaakt met een goede legenda. Bij eventuele aanpassingen worden de plattegronden zeer snel aangepast en geleverd.”

Ad van der Pluijm van het Mariniersmuseum Rotterdam


AWL Moerdijk

AWL Moerdijk in Klundert

“Recent hebben we veiligheidsplattegronden vluchtroute kaarten besteld bij BHVNederland. De communicatie was heel prettig en de gemaakte afspraken waren helder. De online-offerte was helder en inzichtelijk. Wat mij het meeste aansprak was de snelle opname op locatie, de verwerking hiervan en de concepten.”

Deepak Moella, QHSE-Manager

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande contactformulier in en stuur de plattegrond van uw organisatie in, wij geven vervolgens een advies over de ontruimingsplattegronden voor uw organisatie.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
      Indien u al een bestaande ontruimingsplattegrond heeft kunt u deze hier uploaden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.