Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Ontruimingsplattegrond laten maken

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegronden? Je ziet ze vaak prominent op de achterkant van de deur van een hotelkamer. Ze informeren je hoe je het gebouw in geval van een calamiteit het beste kan verlaten. Daarnaast staat op de plattegrond aangegeven waar in het gebouw zich de brandblusmiddelen en brandmelders bevinden. De ontruimingsplattegrond (ook vluchtwegplattegrond genoemd) is een onderdeel van het ontruimingsplan.

BHVNederland kan voor jou een ontruimingsplattegrond opstellen op een heldere en duidelijke visuele manier. De plattegronden zijn voorzien met symbolen conform de NEN 1414. Je moet bij een calamiteit direct kunnen zien waar je bent, wat de vluchtmogelijkheden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde brandslanghaspel of brandmelder hangt.

Voorbeeld ontruimingsplattegrond

Informatie Instructiekaart

De instructiekaarten bevatten een (uitgebreide) communicatie en/of ontruimingsprocedure van de BHV-organisatie en worden voorzien van de juiste symbolen conform de NEN 1414. De instructiekaarten kunnen aan de deur van de hotelkamers, lokalen en vergaderruimten geplaatst worden. De instructiekaarten worden, in overleg met de opdrachtgever, voorzien van de juiste informatie en/of procedures.

​De instructies worden in het Nederlands vermeld op de tekeningen.

Klik hier een voorbeeld van een instructiekaart.

BHVNederland | Ontruimingsplattegrond | Advies

Informatie aanvragen

Vul het contactformulier in via de knop aan de rechterkant en stuur de plattegrond van jouw organisatie in, wij geven vervolgens een advies over de ontruimingsplattegronden voor jouw organisatie.

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Huub de Laat

Accountmanager

+31 (0) 6 34 48 59 55
huub@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes