Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegronden? U ziet ze vaak prominent op de achterkant van de deur van een hotelkamer. Ze informeren u hoe u het gebouw in geval van een calamiteit het beste kan verlaten. Daarnaast staat op de plattegrond aangegeven waar in het gebouw zich de brandblusmiddelen en brandmelders bevinden. De ontruimingsplattegrond (ook vluchtwegplattegrond en veiligheidsplattegrond genoemd) is een onderdeel van het ontruimingsplan.

BHVNederland verzorgt de ontruimingsplattegrond op een heldere en duidelijke visuele manier. De plattegronden zijn voorzien met symbolen conform de NEN 1414. U moet in een calamiteit direct kunnen zien waar u bent, wat uw vluchtmogelijkheden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde brandslanghaspel of brandmelder hangt.

 

Voorbeeld ontruimingsplattegrond

Hieronder ziet u een voorbeeld van een ontruimingsplattegrond zoals BHVNederland deze voor u kan opstellen.

 

voorbeeld ontruimingsplattegrond

 

Klantervaringen

J.J.H. Vastgoedbeheer in Rotterdam

“Prettige en snelle samenwerking. Wij zijn duidelijk geïnformeerd over het proces, er vond een kundige inspectie op locatie plaats en de productie- en levertijd was kort. Aanbeveling waard.”

Arthur van Wamelen van J.J.H. Vastgoedbeheer

Mariniersmuseum in Rotterdam

“Als Mariniersmuseum hebben wij de museumplattegronden door BHVNederland laten maken. De plattegronden zijn duidelijk en overzichtelijk gemaakt met een goede legenda. Bij eventuele aanpassingen worden de plattegronden zeer snel aangepast en geleverd.”

Ad van der Pluijm van het Mariniersmuseum Rotterdam

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande contactformulier in en stuur de plattegrond van uw organisatie in, wij geven vervolgens een advies over de ontruimingsplattegronden voor uw organisatie.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Indien u al een bestaande ontruimingsplattegrond heeft kunt u deze hier uploaden