Controle & Onderhoud Veiligheidsmiddelen

Bij BHVNederland begrijpen we dat een veilige werkomgeving cruciaal is. Daarom bieden we uitgebreide diensten voor het onderhoud en de keuring van diverse veiligheidsmiddelen, inclusief AED’s, brandblussers, brandslanghaspels, EHBO-koffers en noodverlichting.

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is van onschatbare waarde bij hartstilstanden. Onze deskundige technici voeren grondige AED-keuringen uit, inclusief tests van de AED-accu en functionaliteit. We zorgen ervoor dat uw AED in optimale conditie blijft, inclusief tijdige batterijvervanging. Met ons AED onderhoudscontract bent u altijd gereed om levens te redden.

Een goed functionerende brandblusser is essentieel om schade te voorkomen. Onze technici voeren grondige brandblussercontroles uit, inclusief visuele inspecties en functionaliteitstests. We zorgen ervoor dat uw brandblussers altijd klaar zijn om te blussen.

Brandslanghaspels moeten altijd operationeel zijn. Onze keuring brandslanghaspelservice zorgt voor volledige naleving van de normen. We inspecteren de haspels, aansluitingen en functionaliteit, zodat u altijd bent voorbereid.

Een goed gevulde EHBO-koffer is cruciaal. We zorgen ervoor dat uw koffer altijd optimaal is gevuld volgens de laatste richtlijnen en vereisten. Regelmatige controle houdt de inhoud up-to-date voor elke situatie.

Noodverlichting is wettelijk verplicht en van vitaal belang voor noodsituaties. Onze keuringen en controles zorgen ervoor dat uw systemen aan alle vereiste normen voldoen. We garanderen dat noodverlichting betrouwbaar is en altijd functioneert.

Jaarlijks onderhoud van noodverlichting is verplicht en houdt uw veiligheid op peil. We inspecteren en testen de prestaties om te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Voordelen van het onderhouden van veiligheidsmiddelen

  • Compleet Veiligheidsonderhoud: BHVNederland biedt een alles-in-één oplossing voor veiligheidsonderhoud. Dit betekent dat bedrijven slechts één partner nodig hebben voor al hun veiligheidsbehoeften, van AED-onderhoud tot brandblusserkeuring en noodverlichtingscontroles.
  • Deskundigheid en Naleving: De tekst benadrukt dat BHVNederland deskundige technici heeft die grondige keuringen uitvoeren die voldoen aan de hoogste normen en wettelijke vereisten. Dit geeft bedrijven gemoedsrust, wetende dat ze voldoen aan de geldende voorschriften.
  • Levensreddende Apparatuur: BHVNederland biedt onderhoud voor levensreddende apparatuur, zoals AED’s. Dit benadrukt het belang van deze diensten voor noodsituaties en het redden van mensenlevens.
  • Efficiëntie en Gemak: Bedrijven kunnen met één dienstverlener al hun veiligheidsmiddelen onderhouden. Dit bespaart tijd en moeite bij het zoeken naar verschillende aanbieders voor verschillende apparatuur.
  • Maximale Veiligheidsgarantie: De tekst onderstreept dat BHVNederland zich inzet voor maximale veiligheid, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op goed onderhouden apparatuur die in geval van nood betrouwbaar is.

Kies voor uitstekende veiligheid en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op met ons en laat ons uw veiligheid waarborgen!

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

8.9
Gemiddelde waardering
van ruim 4659 reviews
97%
van de cursisten
beveelt onze training aan
Kwaliteitskeurmerk Kiwa – Erkend Opleider
BHV register
Kiyoh

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes