Ploegleider BHV Cursus

Deze cursus boeken?

vanaf 209,00

  • 1-daagse praktijktraining
  • certificaat Ploegleider BHV

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.4 Gemiddelde waardering van ruim 3567 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

Na het volgen van onze ééndaagse ‘Ploegleider BHV’ cursus bent u in staat leiding te geven aan een BHV ploeg tijdens een inzet. U weet hoe u de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk moet toepassen, hoe een papieren BHV plan omgezet kan worden naar de praktijk en hoe u een BHV ploeg traint en voorbereidt op incidenten.

Een geldig BHV certificaat is noodzakelijk omdat u als ploegleider praktisch leidinggevend bent en dus inzicht moet hebben in de denkwijze van een BHV’er.

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duur1 dag
Tijdsduur09:00 tot 16:30
StudiebelastingGeen
VooropleidingVoor deze training is een geldig BHV certificaat noodzakelijk
CertificaatErkend BHV Ploegleider certificaat met een geldigheid van één jaar
GroepsgrootteMaximaal 8 personen
KortingBij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

Tijdens onze ééndaagse ‘Ploegleider BHV’ cursus behandelen wij samen met u de volgende punten: het leiding geven aan een BHV ploeg, hoe u de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk moet toepassen, een papieren BHV plan omzetten naar de praktijk, hoe traint en bereidt u een BHV ploeg voor en natuurlijk het verantwoord beheren van uw BHV materiaal.

In de training is er veel ruimte voor praktisch oefenen. De deelnemers krijgen een oefenscenario aangeboden waarbij de overige deelnemers de BHV ploeg vormen. Hierbij is een juiste communicatie een van de grootste leerdoelen.

Het examen is vergelijkbaar met de BHV cursus en bestaat uit een theorie-examen met meerkeuzevragen en een competentielijst die door uw instructeur/examinator wordt afgetekend.

Het praktijkexamen is een oefening waarbij uw inzet wordt beoordeeld aan de hand van een verrichtingenlijst. Wanneer de opleiding Ploegleider BHV met een voldoende voor praktijk en theorie wordt afgesloten ontvangt u het certificaat ‘Ploegleider BHV’.

Kosten

Deze ééndaagse cursus BHV Ploegleider is geschikt voor mensen met een geldig BHV certificaat. De kosten bedragen € 209,- excl. BTW. Dit is inclusief lesmateriaal en kosten voor de praktijkdag, het examen, het Kiwa erkende certificaat ‘Ploegleider BHV’ wat 1 jaar geldig is, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.