BHV Basis Cursus

Bent u nieuw in BHV land? Dan start u met de BHV Basis Cursus. Tijdens dit tweedaagse programma leert u om Eerste Hulp te verlenen in diverse situaties en hoe om te gaan met een AED. Daarnaast staan ook het beperken en bestrijden van een beginnende brand, ontruiming en communicatie op het programma.

Bij de BHV Basis Cursus bestaat de groep uit maximaal 15 deelnemers, zodat wij u optimaal kunnen begeleiden. We sluiten de cursus af met een schriftelijk examen. Alle vragen van het examen worden tijdens de twee cursusdagen behandeld. De kosten van de BHV Basis Cursus bedragen € 299,00 excl. BTW. Het BHV cursusboek, het examen, het BHV certificaat (1 jaar geldig), het BHV pasje, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. We zien u graag op één van onze cursuslocaties of bij een in-company cursus bij u op locatie. Hieronder kunt u zich direct aanmelden.

Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan komt u in aanmerking voor een vrijstelling voor bepaalde onderdelen. Neem even contact met ons op voor meer informatie mbt de vrijstelling.

In aanmerking komen voor subsidie? Klik hier voor meer informatie.


BHV BASIS CURSUS IN-COMPANY

De BHV Basis Cursus is uiteraard ook in-company te volgen, zie onze in-company pagina om uw offerte aan te vragen!

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs