BHV E-Learning Cursus (met 1 dag praktijk)

Onze agenda’s zitten allemaal barstensvol. Afspraken op het werk en privé en daarnaast wilt u ook nog sporten. Hoe combineert u dat met een tweedaagse BHV cursus? Daar hebben wij een oplossing voor! BHVNederland verzorgt in samenwerking met het NVB de BHV E-learning cursus, gebaseerd op ‘Blended Learning’; een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) en een eendaagse praktijkopleiding. Zo bereid u zich in uw eigen tempo voor op de praktijkdag. Deze vorm van BHV cursus is ook zeer geschikt voor mensen die graag een cursus volgen maar de prikkels van een groep niet goed kunnen verwerken.

Online leert u de modules ‘Niet-spoedeisende Eerste Hulp’ maar ook ‘Spoedeisende Eerste Hulp’, ‘Brandbestrijding’ en ‘Ontruiming’. Gemiddeld besteedt men zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Zodra u het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebt behaald kunt u deelnemen aan de verplichte praktijkdag. Deze praktijkdag bestaat uit een theorie-examen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding en een praktijk competentietoets.

Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan komt u in aanmerking voor een vrijstelling voor bepaalde onderdelen. Neem even contact met ons op voor meer informatie over de vrijstelling.

De kosten bedragen € 199,- excl. BTW. Dit is inclusief kosten voor de praktijkdag, het BHV examen, het NVB certificaat (1 jaar geldig), het BHV pasje, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. Hieronder kunt u zich direct aanmelden.


BHV BASIS CURSUS IN-COMPANY

De BHV Basis Cursus is uiteraard ook in-company te volgen, zie onze in-company pagina om uw offerte aan te vragen!

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs