BHV Herhaling Cursus

Hallo BHV’er! Wat top dat u deze cursus al met goed gevolg hebt afgerond! Maar na een jaar (hopelijk) niets beleefd te hebben, op die ene pleister plakken na dan, is de kennis die u opgedaan heeft toch weer wat aan het wegzakken. U wilt die kennis natuurlijk wel bij de hand hebben want, u weet maar nooit…En daarnaast wil er zo nu en dan wel eens wat veranderen qua richtlijnen. Om uw certificaat, waar u toch twee dagen voor hebt geïnvesteerd, up-to-date te houden moet u ieder jaar op BHV herhaling. Dus, is uw certificaat alweer een jaar oud, maar niet ouder dan 15 maanden meld u hieronder dan aan voor de eendaagse BHV herhalingscursus 

Is uw certificaat wél ouder dan 1 jaar en 3 maanden, klik dan hier voor de mogelijkheden.

De kosten voor de BHV Herhaling Cursus bedragen € 179,00 excl. BTW. Het BHV certificaat, het BHV pasje maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. Wij zien u graag op één van onze locaties.  Hieronder meldt u zich direct aan.

Bij de BHV Herhaling Cursus is het cursusboek niet inbegrepen, u kunt deze herhaling volgen met uw boek van de BHV Basis Cursus. Wanneer u graag een nieuw boek (NVB 5e druk) wilt kunt u die voor € 22,50 excl. BTW hier bestellen.

Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan komt u in aanmerking voor een vrijstelling voor bepaalde onderdelen. Neem even contact met ons op mbt de vrijstelling.

In aanmerking komen voor subsidie? Klik hier voor meer informatie.


BHV BASIS CURSUS IN-COMPANY

De BHV Basis Cursus is uiteraard ook in-company te volgen, zie onze incompany pagina om uw offerte aan te vragen!

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs