BHVNederland biedt trainingen aan via Studytube

De trainingen van BHVNederland, gecertificeerd opleider voor BHV, EHBO en AED/reanimatie, zijn nu ook beschikbaar via het leerplatform Studytube. Het leeraanbod van Studytube wordt door de samenwerking opnieuw uitgebreid en BHVNederland bereikt een groter publiek binnen de Nederlandse zakelijke markt.

BHVNederland staat voor ‘BedrijfsHulpVerleningNederland’ en is van oudsher gericht op het geven van BHV-trainingen voor zowel gecertificeerde als voor niet-gecertificeerde BHV’ers. Op externe locaties bieden zij (open-inschrijving) trainingen aan voor zowel de basistraining als de verplichte, jaarlijkse herhaling. Deze trainingen vinden fysiek plaats en zijn tevens deels beschikbaar via e-learning.

“De vraag naar incompany trainingen groeit hard”, aldus Miranda Valstar, coördinator planning bij BHVNederland. “Deze trainingen zijn volledig op maat gemaakt en worden toegespitst op de risico’s en gevaren die bij de desbetreffende organisatie voor kunnen komen.” Een vaste opdrachtgever van BHVNederland is Adecco. Adecco koos eerder al voor Studytube en zo kwam de BHV-opleider ook bij het leerplatform terecht. Valstar: “Adecco werkt al langere tijd met ons samen en gaf te kennen deze samenwerking graag voort te willen zetten via Studytube. Na onderzoek en diverse gesprekken hebben wij geconcludeerd dat Studytube past bij de doelstellingen die wij als BHVNederland hebben en kozen ook voor een samenwerking.”

De BHV-opleidingen zijn toegankelijk voor alle gebruikers van Studytube. BHVNederland wil daarmee de zichtbaarheid van de organisatie binnen de Nederlandse zakelijke markt vergroten. “Door ons trainingsaanbod toegankelijk te maken voor alle gebruikers van Studytube bereiken we een groter publiek, verspreid over heel Nederland”, aldus Valstar. “Middels de samenwerking met Studytube hopen we dan ook dat we meer, en grotere, organisaties kunnen interesseren in ons trainingsaanbod.”

Het leerplatform van Studytube wordt gebruikt door ruim 200 organisaties in Nederland. Via Studytube hebben medewerkers toegang tot een centrale leeromgeving met toegang tot meer dan 50.000 leerinterventies, aangeboden door diverse opleiders. Tevens is het mogelijk om organisatie-specifieke leercontent toe te voegen aan het leerplatform.

Homam Karimi, CEO van Studytube: “We zijn er trots op dat ons platform blijft groeien en we nu een mooie samenwerking met BHVNederland hebben kunnen realiseren. Het feit dat onze huidige gebruikers dusdanig tevreden zijn en hun partners aansporen om ook gebruik te maken van Studytube, is een mooie erkenning.”

Op dit moment zijn er ruim duizend opleiders in Nederland aangesloten bij Studytube, waaronder Alex van Groningen, VCA Nederland en NIMA.

Bron: website Studytube

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes