BHVNederland krijgt verlenging van Kiwa certificaat

In november 2019 zijn we weer getoetst en we mogen met gepaste trots bekend maken dat ons Kiwa certificaat, erkend opleider, weer verlengd is. Hierdoor kunnen wij weer aantonen dat onze producten, diensten, processen en natuurlijk ons personeel voldoen aan alle eisen tot het voeren van dit predicaat. Van belang is dat veiligheid, gezondheid, efficiëntie en duurzaamheid op orde zijn.

Kiwa NV is een Nederlands bedrijf wat zich al sinds 1948 inzet voor testen, inspecteren en certificeren (TIC). Het is een instantie die producten, diensten en systemen aan de daarvoor geldende richtlijnen toetst.

Kiwa Educatie toetst opleiders op het gebied van organisatie en processen, maar ook de opleiding zelf wordt beoordeeld. Het streng bepalen van de toets- en eindtermen is noodzakelijk voor studenten om in een specifiek vakgebied voldoende kennis op te doen. Het beoordelen van lesmateriaal en het bijwonen van de opleiding zelf, zijn manieren waarop Kiwa Educatie toetst of de opleiding voldoet aan de eisen.

Verder worden alle werkprocessen rondom onze dienstverlening getoetst. Hierbij kan aan alles gedacht worden, als het gaat om ons werk, inschrijvingen, aanvragen, certificering, facturatie en het keuren van materialen. Is alles in orde? Dan krijgt een organisatie de erkenning als opleider.

Meer informatie over onze Kiwa certificatie? Neem gerust even contact met ons op.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes