Wij redden mensenlevens
Heartbeat

E-Learning en BHV – een mooie mix van theorie en praktijk!

Wanneer je tegenwoordig in aanraking komt met trainingen dan is het niet ondenkbaar dat de term E-Learning voorbij komt. Steeds vaker worden trainingen in een meer compacte vorm aangeboden en is zelfstudie voorafgaand aan de cursus niet ondenkbaar. Ook BHVNederland is de laatste jaren steeds meer gaan werken met E-Learning en steeds meer organisaties integreren E-Learning in hun opleidingsplannen.

Maar hoe kun je zo’n praktijkgerichte training als BHV nu achter de computer volgen? De BHV training is inderdaad gericht op praktische situaties en handelingen. Echter zijn de BHV toets- en eindtermen met de hedendaagse techniek goed te verenigen in een E-Learning module. Deze module wordt bovendien afgesloten met een tussentijdse toets die met een voldoende dient te afgesloten. Dit geeft de deelnemer een idee van hoe het kennisniveau is op dat moment, richting de praktijk dag.

De voordelen van trainingen met E-Learning op een rij:

· Theoretische voorbereiding waar u wilt, wanneer u wilt;

· Vertaling van de theorie naar bewegend beeldmateriaal in de vorm van instructies;

· Altijd up to date toets- en eindtermen;

· BHV training in één dag;

· Lagere investering in prijs;

· Basis en herhaling deelnemers tegelijkertijd trainen – ideaal voor In Company trajecten;

· E-Learning tot enkele maanden na afloop benaderbaar als naslagwerk.

Melanie Timmers is docent LO – Sport en Ondernemen bij het Insula college te Dordrecht. Deze onderwijsinstelling laat jaarlijks twee groepen leerlingen meedoen aan BHV trainingen verzorgd door BHVNederland met voorbereiding E-Learning. Volgens Melanie is het een leermethode die goed past bij de scholieren: “Voor onze leerlingen is het erg prettig om met de online module te werken. Ze kunnen in eigen tempo werken aan de lesstof en zien meteen na het maken van de deeltoets of ze het gehaald hebben. Dit werkt motiverend. Als ze er een keer niet zijn maken ze het gewoon thuis en lopen dan niet achter.”

Meer weten over BHV in combinatie met E-Learning? Wacht dan niet langer en neem contact op met BHVNederland! Tel. 085-2014733 |
E-mail customersupport@bhvnederland.nl

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes