Inhuren Preventiemedewerker

Een gezond en veilig bedrijfsklimaat binnen een onderneming is een belangrijke zaak. Elk risico dat verzuim kan veroorzaken moet worden beperkt, van het voorkomen van een brand tot aan de hoogte van het bureau. In de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) staat een duidelijk overzicht van de risico’s binnen het bedrijf. De risico’s die moeten worden aangepakt vormen samen het Plan van Aanpak. De preventiemedewerker is de aangewezen persoon om de risico’s en oplossingen bespreekbaar te maken en advies uit te brengen aan het management.

 

Arbowet

Binnen ieder bedrijf is tenminste één preventiemedewerker in dienst. Samen met de bedrijfsarts en andere arbodienstverleners werkt de preventiemedewerker aan een gezonde en veilige werkomgeving. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Om het Arbobeleid goed vorm te kunnen geven, moet de preventiemedewerker op de hoogte zijn van veranderingen op wetgevingsgebied. Lees hier meer over de Arbowet, de controle van de Inspectie SZW en de gekoppelde sancties m.b.t. de preventiemedewerker.

 

Preventiemedewerker op Maat

Wilt uzelf of een van uw medewerkers de functie van preventiemedewerker in uw bedrijf uitoefenen? Wij komen graag bij u langs voor de cursus preventiemedewerker op maat! Wij bieden een eendaagse cursus op uw eigen locatie aan waarin u en/of één of meerdere van uw medewerkers wordt opgeleid tot preventiemedewerker. Samen met onze ervaren deskundige doorloopt u of doorlopen jullie de cursus, op maat, voor uw locatie. U leert daardoor de theorie direct toe te passen op, de aanwezige, risico’s van uw onderneming.

U ontvangt na afronding van de training preventiemedewerker het BHVNederland certificaat Preventiemedewerker.

Wilt u ook deze cursus op maat? Neem nu contact op om samen de mogelijkheden te bespreken:

Tel. +31 (0)6 21 29 68 06 | E-mail mike@bhvnederland.nl  

Tel. 085-2014733 | E-mail customersupport@bhvnederland.nl

 

Huur ons in

Daarnaast bieden wij u een unieke kans aan om ons in te huren als preventiemedewerker. BHVNederland Advies is gespecialiseerd in het uit handen nemen van de werkzaamheden. Samen met uw preventiemedewerker gaat onze specialist aan de slag. Onze specialist zorgt voor continuïteit en u heeft altijd het benodigde kennisniveau in huis. Samen zorgen we voor een gestructureerde en praktische invulling van uw Arbo-verplichtingen.

Onze preventiemedewerker kan ingezet worden voor de volgende taken:

  • Overleg voeren en ondersteunen van de directie over de te maken keuzes;
  • Overleg met en ondersteuning aan de Ondernemingsraad;
  • Praktische uitvoering van de knelpunten in het Plan van Aanpak;
  • Controle-ronden door het gebouw om nieuwe knelpunten te constateren.

Het aantal keren dat wij langskomen bij uw onderneming, mag u bepalen! Denk aan:

  • Één keer per maand;
  • Één keer per kwartaal.

 

Velen zijn u al voorgegaan. Bent u de volgende wie we mogen helpen om samen een gezondere en veiligere werkomgeving te creëren? Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Tel. +31 (0)6 21 29 68 06 | E-mail mike@bhvnederland.nl

Tel. 085-2014733 | E-mail customersupport@bhvnederland.nl 

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes