Subsidies en accreditatiepunten

Op zoek naar mogelijkheden voor een subsidie? Of heeft u vanuit uw beroep behoefte aan de toekenning van accreditatiepunten? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden bij BHVNederland.

Subsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie dient een organisatie uit te zoeken in hoeverre deze mogelijkheid bestaat. Via de overheid of brancheverenigingen die aansluiting vinden op uw organisatie kunt u meer informatie opvragen met betrekking tot de voorwaarden en maximale declaratie waar u recht op heeft.

 

 

 

Een subsidie kan aangevraagd* worden voor bijvoorbeeld een BHV-cursus of een Code95 training. Een bedrijf dat dit voor u kan regelen is een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds), zoals OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking). U kunt contact opnemen met het O&O-fonds van uw branche voor meer informatie.

 

** BHVNederland heeft als professionele opleider niet de mogelijkheid om de subsidieaanvraag voor u te verzorgen, dit kan enkel gedaan worden door de betreffende persoon binnen uw organisatie. BHVNederland biedt geen garanties voor de toekenning van deze subsidie en kan hier in geen enkel geval aansprakelijk voor worden gesteld.

Vergoeding EHBO-cursus

Voorkomen is beter dan genezen en dat vinden veel zorgverzekeraars ook, wanneer u aanvullend verzekerd bent vergoeden ze soms tot wel 100% van de cursus. Kijk hier of uw verzekeraar een EHBO-cursus vergoedt, hoeveel geld u terugkrijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullende verzekering.

Accreditatiepunten

Komt uw beroep in aanmerking voor accreditatiepunten? Kijk bij uw werkgever of binnen uw branche welke activiteiten accreditatiepunten kunnen opleveren. Over de toekenning van accreditatiepunten kunt u ook bij ons terecht, BHVNederland staat bij meerdere instanties geregistreerd als erkend opleider voor toekenning van accreditatiepunten.

KRT-accreditatie

Bent u tandarts of mondhygiënist? BHVNederland is aangesloten bij het KRT: kwaliteitsregister tandartsen. Zo is het voor u mogelijk om in aanmerking te komen voor accreditatiepunten.

Toekenning Code 95

Als beroepschauffeur of als werkgever van een beroepschauffeur heeft u de verplichting om over een periode van 5 jaar voor 35 uur aan CCV nascholing te volgen. BHVNederland is een door het CBR erkende opleider voor BHV Code 95. Met onze cursus bent u, als beroepschauffeur, verzekerd van de benodigde uren voor het geldig houden van uw chauffeursdiploma en krijgt u 7 punten bijgeschreven in het veiligheidspaspoort.

Wenst u in aanmerking te komen voor accreditatiepunten, maar staan uw branche en/of toekenning(en) hier niet bij vermeld? Neemt u dan contact op met BHVNederland voor de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Of wilt u zich inschrijven voor een van onze cursussen? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

BHVNederland
085 – 201 47 33

Customersupport@BHVNederland.nl

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes