Verlenging KIWA certificatie

In kwartaal 4 van 2022 heeft BHVNederland Opleidingen B.V. de externe audit ondergaan door KIWA om de certificering erkend opleider te verlengen.

Deze erkenning is om twee redenen belangrijk voor ons. De eerste en belangrijkste reden is het beschrijven en borgen van onze interne processen rondom het verzorgen van opleidingen gericht op het redden van mensenlevens.

De tweede reden is het kunnen bewaken van het trainen zelf. Welke verwachting mag een opdrachtgever of deelnemer van BHVNederland verwachten; hoe garanderen we een prima kwaliteit; en wat hebben we ingericht om te handelen wanneer een opdrachtgever niet tevreden is.

Het kwaliteitshandboek en de daarbij behorende werkprocessen moeten geen papieren tijger zijn binnen onze organisatie, maar een hulpmiddel om het proces te borgen. In een groeiende organisatie is van groot belang om te zorgen dat iedere collega die werkzaam is bij BHVNederland weet waar we voor staan en hoe we dat, op een kwalitatief hoog niveau, bereiken.

Voor ons is de externe audit een toets om te laten beoordelen of dat wat we op papier hebben ook daadwerkelijk is wat we doen. Om dat te bereiken werken wij al jaren samen met Saskia Gelauff. Saskia bewaakt het kwaliteitshandboek en de, daarbij behorende, werkprocessen en -instructies aan de hand van de geldende norm. Het is fijn om wederom te hebben ervaren dat Saskia ons begrijpt en de collega’s laat inzien dat het handboek en de processen helpen om beter te worden of op het niveau te blijven waar we ons bevinden.

In 2023 starten we in Q1 weer met onze kwartaal meeting waarbij we aan de slag gaan met de voorbereiding op de tussentijdse, interne, audits.

Wij zijn BHVNederland en wij leren mensen levens redden!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes