EHBO Cursus

Deze cursus boeken?

vanaf 269,00

  • 2-daagse praktijktraining
  • Europees erkend certificaat

Liever een incompany training?
Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Beoordelingsresultaten

8.5 Gemiddelde waardering van ruim 4128 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duur12 uur (anderhalve dag)
Tijdsduur9:00 tot 17:00 uur (dag 1), 9:00 tot 13:00 uur (dag 2)
StudiebelastingGeen
VooropleidingNiet nodig
CertificaatRode Kruis Europees erkend certificaat met een geldigheid van twee jaar
GroepsgrootteMaximaal 12 personen
KortingBij inschrijven van meer dan één persoon op een zelfde cursus in één inschrijving ontvangt u coulancekorting: 1% bij twee personen, 2% bij drie personen, 3% bij vier personen, en 4% bij vijf of meer.

Inhoud

Weet u wat u moet doen bij een ongeluk? Nee? Onze Rode Kruis EHBO cursus helpt u daarbij. Het is toch fijn als u kunt handelen in plaats van hulpeloos toe staan te kijken? In twee dagen gaat een gecertificeerd docent u alle vaardigheden bijbrengen en u gaat deze uitgebreid oefenen. Zo leert u onder andere hoe u een slachtoffer in veiligheid kunt brengen en hoe u de toestand van het slachtoffer kunt beoordelen.

U leert reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe u een huidwond, bloeding of brandwond moet behandelen en na de cursus weet u precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel. U leert de eerste signalen herkennen zodat u sneller zult reageren bij hart en vaat problemen zodat de kans op herstel vele malen groter zal zijn. 

Na deze twee dagen ontvangt u een Europees erkend certificaat van het Rode Kruis op naam als EHBO’er. Reden genoeg om ook een EHBO opleiding bij BHVNederland te volgen.

EHBO toepassen en leren aan de hand van praktische scenario’s? Bij BHVNederland leert u handelen in geval van nood. Na deze EHBO training en met de tips van onze ervaren instructeurs is uw collega in veilige handen:

Kosten

De kosten van deze EHBO cursus zijn €269 excl. BTW. Een Europees erkend certificaat van het Rode Kruis en de cursusmap met informatie over alle behandelde onderwerpen, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. Klik op de rode knop Kies datum & locatie om u direct aan te melden.

Incompany

BHVNederland verzorgt de Basis EHBO cursus ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale incompanytraining bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor) óf op één van onze cursuslocaties in Nederland.

Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, BHVNederland kan zelfs ’s avonds en in het weekend de incompany cursus verzorgen. Het andere voordeel van een incompany cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan voor een incompany cursus EHBO.