ThuisHulpVerlening

Deze cursus boeken?

vanaf 25,00

 • Uitsluitend Online
 • Bewijs van deelname

Beoordelingsresultaten

8.5 Gemiddelde waardering van ruim 4128 reviews

98% van de cursisten beveelt onze training aan

Omschrijving

Werk zoveel mogelijk thuis! Eén van de maatregelen waarmee wij allemaal te maken hebben gekregen rondom de Covid-19 pandemie. Nu en straks zijn niet meer wat het is geweest. De impact van Covid-19 heeft ons geleerd dat we eerder zullen, moeten, kiezen om bij klachten thuis te werken. Sterker nog, als onderzoeken tonen aan dat thuiswerken niet meer zal verdwijnen.

In Nederland gebeuren de meeste ongelukken thuis! Werkgevers in Nederland dragen zorg voor een veilige werkplek. Op kantoor kun je in geval van nood terugvallen op de bedrijfshulpverlener. Ben je thuis aan het werk dan is deze hulp een stuk verder weg. BHVNederland verzorgt juist voor die doelgroep de online training ThuisHulpVerlening. Want een ongelukje zit óók bij jou thuis in een klein hoekje! Deze online THV-cursus leert je de basis van hulpverlening thuis.

Specificaties
SpecificatieOmschrijving
Duuréén dagdeel
Tijdsduurmaximaal 3 uur
StudiebelastingE-learning
VooropleidingGeen
CertificaatBewijs van deelname

Inhoud

Met deze onlinetraining krijgen de deelnemers in één dagdeel inzicht in hulpverlening thuis. Je kunt de onlinetraining overal en op elk gewenst tijdstip starten of hervatten.

De cursus ThuisHulpVerlening gaat jou helpen om de eerste hulp te verlenen wanneer dat thuis nodig is. Of het nu gaat om een beginnende brand wanneer jij je lunch staat op te warmen, of om één van je huisgenoten die plotseling onwel raakt, met onderstaande modulen helpen we je daarmee op weg. Thuiswerken moet immers ook veilig zijn.

De volgende modules komen aan bod:

 • Kleine ongevallen, wonden en brandwonden;
 • Bewustzijn, oorzaken en veel voorkomende storingen van het lichaam;
 • Ademhaling;
 • Botten, spieren en gewrichten;
 • Algemene theorie bij brand;
 • Gevaarlijke stoffen thuis;
 • Blussen? Hoe, waarmee en wanneer?

Cursisten besteden gemiddeld twee uur aan het doorlopen van het online programma. Na ieder onderdeel maakt de deelnemer een aantal vragen ter toetsing. Na het afronden van de online training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname. Uiteraard is het mogelijk om je kennis daarna te verdiepen of verbreden door deel te nemen aan één van de andere trainingen van BHVNederland Opleidingen.

Het volgen van deze online training is een kennismaking met BHV die je wellicht doet besluiten de BHV basis opleiding te volgen via onze open inschrijvingen of je kunt deze opleiding volgen bij de incompany training die we bij jou op het bedrijf organiseren!

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 25,- ex btw.

Voor deze kosten mag u onderstaande van ons verwachten:

  • Kennis op het gebied van de risico’s en calamiteiten die zich voor kunnen doen op elk moment van de dag en op elke plaats. Daar waar u op uw werk kunt terugvallen op de BHV staat u er tijdens het thuiswerken vaak alleen voor! U leert herkennen en handelen in geval van calamiteiten. Thuiswerken vraagt immers een andere kijk op hulverlening.
  • E Learning, die u een jaar kunt gebruiken als naslagwerk, de inlog gegevens ontvangt u na betaling van de factuur.
  • Een bewijs van deelname aan de online training ThuisWerkHulpVerlening

Klik rechts op de rode knop Boek deze cursus om u direct aan te melden voor de online training ThuisWerkHulpVerlening.