EHBO cursus en workshop

U wilt toch kunnen handelen bij een ongeluk? Tuurlijk, anders zat u niet op onze website. In samenwerking met het Rode Kruis organiseert BHVNederland verschillende EHBO cursussen voor iedereen die wil weten wat te doen bij een ongeluk(je). Volg daarom ook een training EHBO BHV Nederland.

U kunt beginnen met een Basis Cursus EHBO. In twee dagen (12 uur) worden de hoofdlijnen van EHBO behandeld. De kosten zijn € 269,- excl. BTW.

Of wat dacht u van een cursus EHBO aan baby’s en kinderen? Deze cursus van 8 uur is gericht op het verlenen van eerste hulp bij baby’s en kinderen. De kosten zijn € 139,67 excl. BTW.

De 3 uur durende workshop EHBO aan baby’s en kinderen besteedt aandacht aan de zeven meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen. De kosten zijn € 49,17 excl. BTW.

Europees erkend certificaat

Onze cursussen en workshops zijn voor iedereen geschikt en worden gegeven door gecertificeerde instructeurs die garant staan voor een inhoudelijk goede cursus. Neemt u deel aan de Basis Cursus EHBO of de Cursus EHBO aan baby’s en kinderen en rondt u deze met goed gevolg af, dan ontvangt u een Europees erkend certificaat van het Rode Kruis. Dit certificaat is 1 jaar geldig.

Vergoeding EHBO cursussen

Voorkomen is beter dan genezen en dat vinden veel zorgverzekeraars ook, wanneer u aanvullend verzekerd bent vergoeden ze soms tot wel 100% van de cursus. Hoeveel geld u terug krijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullende verzekering.

Heeft u alleen een basisverzekering afgesloten? Dan wordt een cursus niet vergoed, maar heeft u des te meer reden om nu een cursus te volgen. Zo zorgt u ervoor dat een klein ongelukje niet uit de hand hoeft te lopen.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes