EHBO Cursus

Weet u wat u moet doen bij een ongeluk? Nee? Onze EHBO cursus kan u daarbij helpen. Het is toch fijn als u kunt handelen in plaats van hulpeloos toe staan te kijken? In twee dagen gaat een gecertificeerd docent u alle vaardigheden bijbrengen en u gaat deze uitgebreid oefenen.

Zo leert u onder andere hoe u een slachtoffer in veiligheid kunt brengen en hoe u de toestand van het slachtoffer kunt beoordelen.

U leert reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe u een huidwond, bloeding of brandwond moet behandelen en na de cursus weet u precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel. Zelfs pijn op de borstkas of een beroerte herkent u direct en door uw handelen is de kans op herstel vele malen groter.

Na deze twee dagen ontvangt u een Europees erkend certificaat van het Rode Kruis met uw naam als EHBO’er. Reden genoeg om ook een EHBO opleiding bij BHVNederland te volgen.

De kosten van deze EHBO cursus zijn € 269,00 excl. BTW. Een Europees erkend certificaat van het Rode Kruis en de cursusmap met informatie over alle behandelde onderwerpen, maar ook een lekkere lunch en voldoende koffie en thee zijn hierbij inbegrepen. Hieronder kunt u zich direct aanmelden.

 

VOLG DE CURSUS MET EEN GROEP (IN COMPANY)

BHVNederland verzorgt de Basis EHBO cursus  ook voor groepen collega’s of vriend(inn)en. Dit in de vorm van een klassikale in company cursus bij u op locatie (bijvoorbeeld in uw huiskamer of kantoor) óf op één van onze cursuslocaties in Nederland. Dit is handig omdat u niet locatie en tijd gebonden bent, BHVNederland kan zelfs ’s avonds en in het weekend de in company cursus verzorgen. Het andere voordeel van een in company cursus is dat u alleen met de personen bent waarmee u bent opgegeven. Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan voor een in company cursus EHBO.

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs