Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Klanten over BHVNederland

Hieronder vindt u een selectie uit ons klantenbestand:

“Fijne samenwerking met BHVNederland! Alles is goed geregeld en de communicatie loopt altijd snel en fijn! Inmiddels hebben we 16 BHV’ers en binnenkort gaan er meer medewerkers deelnemen aan de cursus. Onze medewerkers waren positief over de afgelopen cursus. Vooral de trainer bracht alle informatie op een interessante (maar ook met een tikkeltje humor) manier over.”

Secrid BV

“We hebben veel geleerd, zeer fijne en deskundige trainers. Leuke lotus die het goed deed en ons op sommige punten echt aan het twijfelen kreeg. De docent van de EHBO kon enorm boeiend vertellen, zij hield goed je aandacht erbij. Er werd veel gesproken over de praktijk en hoe je het beste kan handelen. Goede voorbeelden.

Altijd een snelle reactie van de klantenservice.

Wij beoordelen BHVNederland met een 9 en komen zeker volgend jaar weer terug voor de herhaling.”

Carclean.com

“Sanquin Bloedbank organiseert periodiek trainingen AED/reanimatie voor de donorartsen in de diverse regio’s in het land. Doel hiervan is om te bevorderen dat in geval van een acute ernstige complicatie bij een donor adequate medische hulpverlening wordt gegeven. In 2016 zijn we in zee gegaan met BHVNederland voor een verbeterde en meer geüniformeerde opzet. Dit heeft inmiddels geleid tot een leerzame, actieve training die goed wordt gewaardeerd door de deelnemers. De trainingen worden gehouden op locatie van verschillende bloedbanken waarbij met gebruikmaking van onze eigen middelen alsmede de inzet van een LOTUS-slachtoffer een veel betere afstemming op de specifieke praktijksituatie van de bloedbank is bereikt. Naar behoefte kunnen diverse scenario’s worden geoefend. Wat ook als heel positief wordt ervaren, is het feit dat beter dan voorheen wordt ingespeeld op de specifieke deskundigheid van de donorarts als doelgroep.”

Sanquin Bloedbank

Al langere tijd werkt het Ronald McDonald Huis  Rotterdam samen met BHVNederland. Zij verzorgen naar volle tevredenheid de BHV trainingen en de daarbij behorende herhalingsoefeningen voor de vaste medewerkers van het Huis.

Afgelopen jaar zaten wij met de handen in het haar. Er moesten op last van de brandweer aanpassingen in het Huis gedaan worden. Aanpassingen welke op basis van gewijzigde wet en regelgeving plaats moesten vinden. Waar begin je dan, welke route volg je en welke contacten moet je leggen?

Ook rondom dit onderwerp bood BHVNederland ons uitkomst. Wij hebben een vast aanspreekpunt vanuit BHVNederland toegewezen gekregen hij was ten alle bereikbaar om ons bij te staan. Deze samenwerking heeft ontzettend veel rust gegeven en het gevolg gehad dat alle werkzaamheden op tijd, en naar tevredenheid van het Huis en de brandweer zijn uitgevoerd. Als wij sterren mochten geven over de samenwerking met BHVNederland dan zijn dit zeker 5 sterren. (in een sterrenschaal van 1 tot 5)

Ronald McDonald huis in Rotterdam

”Gemeente Veenendaal werkt reeds enige jaren met BHVNederland, de samenwerking ervaren wij als erg prettig, korte lijnen en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Jaarlijks maken we gezamenlijk een programma die door ons BHV team met plezier wordt gevolgd. Door de goed verzorgde BHV herhalingscursussen blijft ons BHV team gemotiveerd..”

Gemeente Veenendaal

”Al jaren is BHVNederland een trouwe sponsor van één van Europa‘s grootste Taekwon-Do toernooien; de Holland Cup. En al jaren verzorgen zij de BHV bij Sportschool Tim Kool. Aangezien Sportschool Tim Kool een zelfverdediging sportschool is, hebben wij elk jaar een aangepaste BHV cursus nodig. BHVNederland heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft de cursus passend voor ons gemaakt. Zo kunnen wij adequaat handelen bij onverwachte gebeurtenissen. Als het aan ons ligt zetten wij deze samenwerking nog jaren voort.”

Sportschool Tim Kool

“Sinds 2015 is Sandton Hotels aangesloten bij BHVNederland. Door de goede samenwerking wisten we al na de eerste training dat BHVNederland een geschikte partij voor ons is. Met name de snelle communicatie, de goed verzorgde trainingen en de professionele trainers maken een positieve indruk. Onze medewerkers ervaren de velen praktijksimulaties en de persoonlijke aandacht als erg positief.”

Sandton Hotels

“BHVNederland verzorgt al sinds jaar en dag de BHV-opleidingen voor Pink and Nelson en de onderliggende werkmaatschappijen P1 en Antwoordservice Nederland; zowel voor het hoofdkantoor als de verschillende locaties in het land. Hierbij wordt, waar mogelijk, de administratieve afhandeling aan de wensen van onze organisatie aangepast.

De samenwerking laat zich omschrijven als direct, persoonlijk en betrokken. Er wordt altijd proactief meegedacht over de vraagstukken die spelen binnen onze organisatie en hoe deze in de trainingen meegenomen kunnen worden.

Geregeld ontvangen wij vanuit onze eigen organisatie positieve reacties over de kwaliteit en het enthousiasme van de trainers.”

Pink and Nelson

“De trainingen die verzorgd worden door BHVNederland worden door de ervaren trainer toegespitst op praktijksituaties die daadwerkelijk bij Advanced Medical Solutions kunnen plaatsvinden. Hierdoor zijn deze trainingen erg boeiend voor de cursisten, Door tevens een lotus slachtoffer in te zetten worden de oefeningen nog realistischer waardoor de trainingen een succesvol geheel vormen.”

Advanced Medical Solutions

EuroCollege Hogeschool wil BHVNederland bedanken voor de goede samenwerking . Onze medewerkers ervaren de deskundigheid, professionaliteit en communicatie (met humor) als zeer positief. De trainingen zijn interactief met aandacht voor het gehele leerproces en er is veel ruimte voor feedback. Dankzij de professionaliteit van de instructeurs sluiten de trainingen goed aan bij de praktijk”

EuroCollege Hogeschool

Als EuroParcs, exploitant van vakantieparken, vinden wij het belangrijk dat ons personeel eerste hulp kan bieden bij noodsituaties van gasten. In BHVNederland vonden wij hierin een perfecte partner. De trainers voorzagen onze medewerkers van een maatwerk-oplossing, met extra aandacht voor de gasten die bij ons op de parken verblijven (denk aan volwassenen, kinderen én baby’s). Ook werd er stilgestaan bij situaties die zich op een vakantiepark voor kunnen doen. Mede door deze aanpak zijn wij er zeker van dat onze medewerkers in alle gevallen klaar staan voor onze gasten!”

EuroParcs

“BHVNederland heeft in eerste instantie het schoolnoodplan van het Rietveld Lyceum geactualiseerd. Een professioneel en werkbaar plan is hiervan het resultaat.

Op basis van deze goede ervaring is aan BHVNederland het uitvoeren van de RI&E gegund. De afname hiervan door middel van gesprekken met medewerkers en een kritische en zorgvuldige check van het schoolgebouw is op een plezierige wijze verlopen. Binnen de afgesproken termijn is de rapportage en het plan van aanpak door hen opgeleverd en inmiddels zonder opmerkingen door de toetser gevalideerd.

Schoolveiligheid op het Rietveld Lyceum is mede door de samenwerking en de opgeleverde documenten versterkt.”

Rietveld Lyceum – Doetinchem

Voor onze opdrachtgever waren wij op zoek naar een leverancier van ontruimingsplannen. Na diverse telefoontjes uitkomen bij BHVNederland waar we een positieve reactie kregen op ons verzoek. Zoals vaker was dit korte termijn werk en werd er flexibiliteit en inzet verwacht om onze opdrachtgever van dienst te kunnen zijn.

Vanaf het 1e moment werd er snel geacteerd en voor we het wisten zaten we bij onze opdrachtgever voor een inhoudelijk gesprek. Hierbij werd voor de opdrachtgever duidelijk dat er over enkele zaken nagedacht moest worden om het plan aan te laten sluiten op de praktijk. Het conceptplan lag er binnen twee weken en de definitieve versie volgde spoedig. 

Het traject verliep soepel en wij waren positief verast over de werkwijze, het kennisniveau en de flexibiliteit van de medewerkers

Wilco Feldkamp, Projectleider Beveiligingstechniek bij Hollander Techniek

“Prettige en snelle samenwerking. Wij zijn duidelijk geïnformeerd over het proces, er vond een kundige inspectie op locatie plaats en de productie- en levertijd was kort.

Aanbeveling waard.”

Arthur van Wamelen van J.J.H. Vastgoedbeheer

“Als Mariniersmuseum hebben wij de museumplattegronden door BHVNederland laten maken. De plattegronden zijn duidelijk en overzichtelijk gemaakt met een goede legenda. Bij eventuele aanpassingen worden de plattegronden zeer snel aangepast en geleverd.”

Ad van der Pluijm van het Mariniersmuseum Rotterdam

“FidesWonen is een woningcorporatie op Goeree-Overflakkee. Eind 2017 zijn wij in contact gekomen met BHV Nederland voor het opstellen van ons ontruimingsplan. BHV Nederland heeft ons hierin op een uitstekende wijze begeleid. Wij waren blij met hun persoonlijk advies en deskundige begeleiding. Ook na het opstellen en het afronden van ons ontruimingsplan kunnen we nog met vragen bij hun terecht. BHV Nederland weet wat het betekent om een bedrijf te ‘ontzorgen’.”

FidesWonen – Middelharnis

“Vlak voor ons verenigingsfeest hadden we een adequate tekening nodig van de inrichting van onze feestzaal. Zonder die tekening stond de verlening van de vergunning onder druk. Door de inzet van de mensen van BHVNederland werd binnen 4 dagen, waarvan twee in het weekend, een tekening geleverd die aan alle vergunningsvereisten voldeed. Mooi om mee te maken dat een bedrijf meevoelt met je eigen urgentie en hands on en zeer flexibel het probleem voor je oplost. Mede dankzij BHVNederland hebben we een fantastisch verenigingsfeest kunnen vieren!”

Voetbalvereniging Oliveo in Pijnacker

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes