BHV klanten

Hieronder vindt u een selectie uit ons klantenbestand die u voorgingen met BHV cursussen:


gem veenendaal


”Gemeente Veenendaal werkt reeds enige jaren met BHVNederland, de samenwerking ervaren wij als erg prettig, korte lijnen en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Jaarlijks maken we gezamenlijk een programma die door ons BHV team met plezier wordt gevolgd. Door de goed verzorgde BHV herhalingscursussen blijft ons BHV team gemotiveerd..”

Bastion_logo_2011_Social_Media

”Al jaren is BHVNederland een trouwe sponsor van één van Europa‘s grootste Taekwon-Do toernooien; de Holland Cup. En al jaren verzorgen zij de BHV bij Sportschool Tim Kool. Aangezien Sportschool Tim Kool een zelfverdediging sportschool is, hebben wij elk jaar een aangepaste BHV cursus nodig. BHVNederland heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft de cursus passend voor ons gemaakt. Zo kunnen wij adequaat handelen bij onverwachte gebeurtenissen. Als het aan ons ligt zetten wij deze samenwerking nog jaren voort.”
Sandton Hotels “Sinds 2015 is Sandton Hotels aangesloten bij BHVNederland. Door de goede samenwerking wisten we al na de eerste training dat BHVNederland een geschikte partij voor ons is. Met name de snelle communicatie, de goed verzorgde trainingen en de professionele trainers maken een positieve indruk. Onze medewerkers ervaren de velen praktijksimulaties en de persoonlijke aandacht als erg positief.”
 logo pink en nelson

“BHV Nederland verzorgt al sinds jaar en dag de BHV-opleidingen voor Pink and Nelson en de onderliggende werkmaatschappijen P1 en Antwoordservice Nederland; zowel voor het hoofdkantoor als de verschillende locaties in het land. Hierbij wordt, waar mogelijk, de administratieve afhandeling aan de wensen van onze organisatie aangepast.

De samenwerking laat zich omschrijven als direct, persoonlijk en betrokken. Er wordt altijd proactief meegedacht over de vraagstukken die spelen binnen onze organisatie en hoe deze in de trainingen meegenomen kunnen worden.

Geregeld ontvangen wij vanuit onze eigen organisatie positieve reacties over de kwaliteit en het enthousiasme van de trainers.”

 logo antwoordservice  logo 9
    Logo Luba def NIEUW_transparant

 

dr-a-verwey-b-v-5048


Logo Troy Gym + slogan_color
 Logo-dolmans

 

Print

 

Dutch Sprouts logo

 

 

VKVE

 

logo_oogwereld

 H3O  Logo's CVO
Bastion-Hotel-logo-NL logoSpaEkleur100