Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Voor kandidaten

Bij BHVNederland ligt onze focus op veiligheidsgerelateerde functies. We hebben vacatures voor Middelbare Veiligheidskundigen (MVK), Hogere Veiligheidskundigen (HVK), en voor iedereen die op zoek is naar een baan op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan de volgende functies:

We bieden verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan: als flexwerker (uitzendkracht of ZZP’er) of via Werving & Selectie. Als uitzendkracht krijg je bij ons een uitzendovereenkomst voor het werk dat je gaat uitvoeren bij onze opdrachtgever. Ben je een ZZP’er, dan bepaal je zelf je werktijden en het soort werk dat je wilt doen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, en wij gaan voor jou op zoek naar interessante opdrachten. Met Werving & Selectie treed je direct in dienst bij onze opdrachtgever en kom je op hun loonlijst te staan. 

Wil je een nieuwe flexibele of vaste baan? Schrijf je dan nu direct in via het onderstaande formulier.  

Zodra we je inschrijving en CV hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen graag meer weten over ambities en je beschikbaarheid, zodat we het beste uit jou kunnen halen. We kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar hechten ook veel waarde aan je persoonlijkheid. Ons streven is om de juiste medewerker op de juiste plek te plaatsen en daarom besteden we veel persoonlijke aandacht aan het selectieproces. Door goed te luisteren naar wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden, inclusief de bedrijfscultuur en omgangsvormen, streven we naar een goede persoonlijke match. Het totaalplaatje moet kloppen, zodat jij de beste kans hebt om je droombaan te vinden bij een fantastische werkgever! 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Trainingen met erkend certificaat
  Kiwa gecertificeerd opleider
  Advies op maat
  Landelijke dekking
  Blijf op de hoogte van BHVNederland!
  Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
  BHVNederland
  Braillelaan 9 – 5e etage
  2289 CL Rijswijk
  Bel 085 201 47 33
  Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes