BHVNederland maakt brandveiligheid zichtbaar leuker!

Een brandblusser is niet mooi! Een brandblusser past niet in het plaatje van een design omgeving. Maar het “ding” moet er wel hangen.
Wegstoppen achter een deur, bureau of plantenbak is geen optie en toch zien wij het bij veel bedrijven gebeuren.

Wanneer de, veelal vereiste, preventieve middelen als brandblusmiddelen, verbandkoffers en AED worden weggestopt betekent dit een verhoogd risico. Een risico want wanneer het middel nodig is kan het niet snel kan worden gepakt. Wanneer elke seconde telt is het zoeken naar preventieve middelen onnodig tijdverlies.

Naast deze wellicht herkenbare situatie komt ook de situatie voor dat de preventieve middelen er hangen maar niet worden opgemerkt door de potentiële gebruiker. Medewerkers van bedrijven lopen elke werkdag langs de brandblusser maar weten de plek niet te noemen wanneer er naar wordt gevraagd. BHVNederland brengt met BHVVisuals deze twee uitersten bij elkaar.

Door middel van een 4 mm dik paneel met daarop een afbeelding die verwijst naar het preventieve middel dat er op kan worden bevestigd krijgt het preventieve middel een prominente plaats in uw omgeving. Het paneel is vervaardigd van aluminium waardoor het niet zwaar is en op nagenoeg elke plaats te bevestigen is.

Op het paneel bevestigd u de brandblusser, de verbandkoffer, de AED of de Evac Chair.

Staat uw oplossing er niet bij? Heeft u misschien een idee waarin uw eigen huisstijl naar voor komt? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Storkstraat 9
2722 NN Zoetermeer
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes