BHV cursus in Apeldoorn

Momenteel bieden wij geen cursus aan in Apeldoorn. De dichtstbijzijnde BHV cursus wordt gegeven in Arnhem of Nijmegen. Deze locaties zijn ook goed bereikbaar voor deelnemers uit Twello, Epe, Zwolle, Apeldoorn, Diepenveen, Barneveld, Deventer en Amersfoort.

klik hier wanneer u op zoek bent naar een andere cursuslocatie


BHV Basis Cursus (2-daags – €299,00 excl. BTW)

Deze 2-daagse klassikale BHV cursus in Apeldoorn is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen en het BHV cursusboek, het NIBHV certificaat wat 1 jaar geldig is, het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee. Dit is het programma dat u per cursusdag kunt verwachten:

Levensreddende handelingen

● Reanimatie & AED
● Hoe te handelen bij shock
● Slagaderlijke bloedingen
● Hoe te handelen bij brandwonden, botbreuken, vergiftigingen en elektriciteitsongevallen
● Rautek- en ondersteuningsgreep
● Stabiele zijligging

Communicatie, Ontruiming en Brandbestrijding

● Wettelijke achtergrond BHV
● Ontruimingsaspecten
● Preventie
● Verbranding en blussen (theorie en praktijk)docenten.

● Communicatie bij incidenten
● BHV aspecten bij de opdrachtgever


BHV Basis E-Learning Cursus incl. 1 dag praktijk (1-daags – €199,00 excl. BTW)

In samenwerking met het NIBHV verzorgt BHVNederland de BHV Basis E-learning cursus, gebaseerd op “Blended Learning”. Dit is een combinatie van een internet-lesprogramma met een ééndaagse praktijkopleiding. Met deze BHV cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De online BHV cursus bestaat uit de volgende modulen:

● Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
● Spoedeisende Eerste Hulp;
● Brandbestrijding;
● Ontruiming.

Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets.

Deze 1-daagse cursus is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen, het NIBHV certificaat wat 1 jaar geldig is, de lunch, koffie en thee.


BHV Herhaling Cursus (1-daags – €179,00 excl. BTW)

Voor het up to date houden van de kennis en praktische vaardigheden van uw BHV’ers organiseert BHVNederland ook in Apeldoorn de BHV Herhaling Cursus. Deze herhalingscursus wordt gegeven in 1 dag en behandelt de modules Eerste Hulp, AED-training, Beperking en Bestrijding van een beginnende brand, Communicatie en Ontruiming.

Deze cursus is is alleen van toepassing voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basis Cursus hebben afgerond en waarvan het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden. De cursus is inclusief het BHV examen, het NIBHV certificaat wat 1 jaar geldig is, het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee.


Algemene informatie en Inschrijven

Alle cursussen hebben een praktische hands-on aanpak, en klassen bestaan uit maximaal 16 deelnemers voor een optimale begeleiding door één van onze professionele docenten. Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de BHV cursussen in Arnhem of Nijmegen, selecteer uw cursus en schrijf vandaag nog in via de INSCHRIJVEN knop!

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs

Loader
Filter keuze
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
bhv
ehbo
code95
preventie
Startgarantie
Prijs