Wij redden mensenlevens
Heartbeat

BHV cursus in Capelle aan den IJssel

De BHV cursussen van BHVNederland wordt ook gegeven in Capelle aan den IJssel. Deze locatie in de provincie Zuid-Holland is ook goed bereikbaar voor deelnemers uit Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Gouda, Bergschenhoek en Prins Alexander. Naast Capelle aan den IJssel organiseren we ook de BHV cursus in Rotterdam, de BHV cursus in Rhoon en de BHV cursus in Den Haag, of kijk hier voor alle andere cursuslocaties in Nederland!

Klik op één van de onderstaande balken voor meer informatie over elke specifieke BHV training in Capelle aan den IJssel:

Deze 2-daagse klassikale BHV cursus in Capelle aan den IJssel is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen en het BHV cursusboek, het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee. Dit is het programma dat u per cursusdag kunt verwachten:

Levensreddende handelingen

 • Reanimatie & AED
 • Hoe te handelen bij shock
 • Slagaderlijke bloedingen
 • Hoe te handelen bij brandwonden, botbreuken, vergiftigingen en elektriciteitsongevallen
 • Rautek- en ondersteuningsgreep
 • Stabiele zijligging

Communicatie, Ontruiming en Brandbestrijding

 • Wettelijke achtergrond BHV
 • Ontruimingsaspecten
 • Preventie
 • Verbranding en blussen (theorie en praktijk)
 • Communicatie bij incidenten
 • BHV aspecten bij de opdrachtgever

Boek nu een BHV Basis Cursus

De BHV Basis E-learning cursus, gebaseerd op “Blended Learning” is een combinatie van een internet-lesprogramma met een ééndaagse praktijkopleiding in Capelle aan den IJssel. Met deze BHV cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de ééndaagse praktijkopleiding.

Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald. De online BHV training bestaat uit de volgende modulen:

 • Niet-spoedeisende Eerste Hulp
 • Spoedeisende Eerste Hulp
 • Brandbestrijding
 • Ontruiming

Cursisten besteden gemiddeld vier tot zes uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets.

Deze 1-daagse cursus is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen, het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), de lunch, koffie en thee.

Boek nu een BHV Basis E-Learning Cursus

Voor het up to date houden van de kennis en praktische vaardigheden van uw BHV’ers organiseert BHVNederland ook in Capelle aan den IJssel de BHV Herhaling Cursus. Deze herhalingscursus wordt gegeven in 1 dag en behandelt de modules Eerste Hulp, AED-training, Beperking en Bestrijding van een beginnende brand, Communicatie en Ontruiming.

Deze cursus is is alleen van toepassing voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basis Cursus hebben afgerond en waarvan het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden. De cursus is inclusief het BHV examen, het door Kiwa erkende BHV certificaat (1 jaar geldig), het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee.

Boek nu een BHV Herhalingscursus

BHV cursus in Capelle aan den IJssel

Algemene informatie en inschrijven

Alle BHV cursussen in Capelle aan den IJssel hebben een praktische hands-on aanpak, en klassen bestaan uit circa 13 deelnemers voor een optimale begeleiding door één van onze professionele docenten.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de BHV cursussen in Capelle aan den IJssel. Selecteer uw cursus en schrijf vandaag nog in via de onderstaande Boek direct knoppen!

Eerstvolgende BHV Basis Cursussen in Capelle aan den IJssel

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Filter Locaties

>
2024

jul

2024

aug

2024

sep

Capelle aan den IJssel
Momenteel geen cursussen beschikbaar
Filter Snelste opties

Eerstvolgende BHV Basis E-Learning Cursussen in Capelle aan den IJssel

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Eerstvolgende BHV Herhaling Cursussen in Capelle aan den IJssel

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Filter Locaties

>
2024

jul

2024

aug

2024

sep

Capelle aan den IJssel
Filter Snelste opties

BHV cursuslocatie in Capelle aan den IJssel

BHVNederland Capelle aan den IJssel
Barbizonlaan 2
2908 MA Capelle aan den IJssel
085-2014733 Bekijk op Google Maps
Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes